fbpx
Aceste noi smartwatch-uri nu vor mai fi compatibile cu iPhone-urile

Aceste noi smartwatch-uri nu vor mai fi compatibile cu iPhone-urile

Potrivit unei noi stiri, viitoarele noi smartwatch-uri ale unei companii nu vor mai fi compatibile cu dispozitivele iOS, inclusiv iPhone-urile. Cu toate acestea, acea companie ofera asigurari ca vechile sale ceasuri inteligente isi vor pastra compatibilitatea cu iPhone-urile.

Faza cu Apple Watch e ca, pentru a folosi acest smartwatch, nu poti folosi orice fel de smartphone, ci doar smartphone-uri Apple. Deci Apple recomanda sa cumperi un iPhone daca nu l-ai cumparat deja.

CITESTE SI:  De ce Google ia la misto iPhone X printr-o reclama pentru Pixel 3a

Asta spre deosebire de smartwatch-urile Wear OS sau cu alte platforme pe care le poti conecta la dispozitive straine, cum ar fi iPhone-ul. Cu toate acestea, se pare ca acest lucru nu va mai fi posibil cu smartwatch-urile Galaxy Watch 4 ale ale companiei Samsung din Coreea de Sud.

Acestea sunt cele mai recente ceasuri inteligente ale companiei Samsung din Coreea de Sud si vor rula noua platforma Wear OS la care compania sud-coreeana a lucrat impreuna cu compania Google din Statele Unite.

CITESTE SI:  Cum iti va permite iOS 13 sa asculti cu cineva aceeasi melodie pe casti separate

Ceea ce e interesant e ca, ca urmare a acestei colaborari, noile smartwatch-uri Galaxy Watch 4 nu vor mai suporta iOS. Asta inseamna ca, daca folosesti un smartphone Apple impreuna cu ceasurile inteligente mai vechi ale Samsung, cele mai recente modele de ceasuri inteligente ale Samsung nu vor mai functiona cu acel iPhone.

Cu toate acestea, compania din Coreea de Sud a confirmat ca dispozitivele Galaxy Watch mai vechi isi vor mentine compatibilitatea cu iOS. Cu siguranta unii utilizatori de iPhone-uri de la Apple vor fi dezamagiti de aceasta stire.

CITESTE SI:  Cum ai putea activa asistentul virtual Google Assistant pe ecranele inteligente fara cuvintele de declansare

Din fericire, exista o multime de alternative de smartwatch-uri non-Apple, asa ca utilizatorii de iPhone-uri le pot cumpara pe acelea. Ce parere ai despre asta? Crezi ca smartwatch-urile companiei Samsung din Coreea de Sud vor mai fi vreodata compatibile cu smartphone-urile companiei Apple?