fbpx

Compania care intentioneaza sa fie prima companie care va produce in masa o masina autonoma de nivel 3

Compania care intentioneaza sa fie prima companie care va produce o masina autonoma de nivel 3

O anumita companie doreste sa fie primul producator auto care produce in masa o masina autonoma cu autonomie de nivel 3. Guvernul tarii de bastina a acestei companii a aprobat sistemul de conducere fara sofer al companiei, asa ca acest tel pare destul de realizabil.

Masinile autonome par ceva ce vor deveni standardul in viitor, dar e important de mentionat ca exista niveluri diferite de autonomie. In majoritatea cazurilor, o multime de masini autonome dezvoltate astazi si care se afla astazi pe sosele, precum si cele produse de Tesla din Statele Unite, au autonomie de nivel 2.

CITESTE SI:  Carcasa pentru iPhone, Hibiki, promite o imbunatatire a sunetului

Aceste autoturisme pot conduce pe cont propriu, dar tot e necesar un om la volan. De asemenea, acestea pot vira, frana si accelera pe cont propriu.

Cu toate acestea, nivelul 3 devine interesant si este un obiectiv la care lucreaza diverse companii. Este ceva la care lucreaza si Honda, companie japoneza care spera ca va fi primul producator auto care va ajunge la productia in masa.

CITESTE SI:  In cat timp va incepe Samsung sa foloseasca 100% energie regenerabila

Honda din Japonia isi propune sa produca in masa o masina autonoma de nivel 3 pana la sfarsitul lunii martie din 2021 si care va integra Honda Legend care va veni echipat cu un sistem denumit Traffic Jam Pilot.

Guvernul japonez a acordat deja certificarea de siguranta pentru Traffic Jam Pilot, ceea ce inseamna ca compania va aduce masini autonome de nivel 3 pe sosele.

CITESTE SI:  Pentru ce afaceri doneaza Facebook 200 de milioane de dolari

Retineti ca acest autoturism va fi disponibil doar in Japonia, deoarece diferite tari au reguli si reglementari diferite in ceea ce priveste autoturismele care conduc pe cont propriu.

Dar daca compania Honda din Japonia poate demonstra ca acea masina autonoma de nivel 3 este suficient de sigura pe sosele, e posibil ca si alte guverne vor oferi aprobarea pentru acest autoturism.