fbpx

Ce preturi uriase va avea masina electrica Porsche Taycan

Ce preturi uriase va avea masina electrica Porsche Taycan

Pe masura ce asteptam lansarea masinii electrice Porsche Taycan, clientii se intereseaza in legatura cu aceasta masina electrica si in legatura cu pretul.

Un client, Alex Roy de la publicatia The Drive, a oferit niste informatii. Se pare ca vor exista trei variante diferite ale autoturismului.

Este vorba despre Taycan, Taycan 4S si Taycan Turbo. Acestea au un pret de pornire de 90.000 de dolari. Dar masina electrica doar are Turbo in nume, ceea ce inseamna ca nu va avea incarcare sau viteza turbo.

CITESTE SI:  Care-i singura tara in care se va lansa iPhone-ul dual-SIM, probabil

Multi fani ai companiei Porsche asteapta cu nerabdare prima masina electrica a companiei. Prezentata acum cativa ani drept Mission E, aceasta va fi lansata cu numele Porsche Taycan.

Compania a dezvaluit preturile pentru autoturismul Porsche, iar modul de varf va avea un pret de peste 130.000 de dolari. Porsche a deschis un program pentru prima sa masina electrica, iar acum s-a dezvaluit ca vor exista trei variante diferite.

CITESTE SI:  VIDEO: Neutrogena SkinScanner este un dispozitiv de 50 de dolari pentru iPhone

Alex Roy de la The Drive a fost informat cu privire la cele trei variante si preturile lor. E-mailul pe care l-a primit a mentionat ca Porsche va oferi trei modele ale masinii electrice – Taycan, 4s si Turbo.

Acestea au preturi care incep de la 90.000 de dolari, iar pretul ajunge la 130.000 de dolari pentru Turbo. Nu te lasa pacalit de faptul ca se numeste Turbo, pentru ca nu va fi practic turbo.

CITESTE SI:  Cum a reusit un individ sa dea de urma masinii furate, cu un iPhone

Compania foloseste ostentativ numele Turbo la o masina electrica doar pentru a indica ca este cea mai luxoasa. Porsche are obiceiul de a folosi numele Turbo pentru optiunea cea mai scumpa din gama sa.

Dar avand in vedere ca toate modele anterioare au avut motoare cu combustie interna, numele “Turbo” este cu siguranta mai potrivit pentru acestea decat pentru Taycan.