fbpx
Ce pret are acest Tesla Model S de 1100CP, viitoarea masina electrica a companiei

Ce pret are acest Tesla Model S de 1100CP, viitoarea masina electrica a companiei

Compania Tesla a dezvaluit ca va lansa anul viitor masina electrica Model S de versiune Plaid. Acest autoturism va avea 1100CP, va putea circula cu pana la 321 de kilometri la ora si va avea o autonomie de peste 800 de kilometri. Iar pretul e pe masura.

Pentru a finaliza Ziua Acumulatorului, CEO-ul Elon Musk al companiei Tesla din Statele Unite a prezentat un clip video cu versiunea Plaid a masinii electrice Model S.

In 2019, compania Tesla din Statele Unite a prezentat un clip video cu un prototip Model S Plaid echipat cu motor triplu care concura pe pista de curse Laguna Seca, obtinand un timp de 1:36.

CITESTE SI:  VIDEO: Cum e ZEISS XZ1 - prima camera digitala full-frame a companiei

Potrivit lui Elon Musk, duminica acea masina electrica a obtinut un timp de 1:30,3. In urma increderii sale obisnuite, Elon Musk a declarat ca acel timp poate fi scazut cu alte 3 secunde si sa stabileasca recordul pentru cea mai rapida masina de serie de orice tip.

CITESTE SI:  Obama obtine 1 milion de urmaritori pe Twitter in doar 5 ore

Aceasta versiune (Plaid) a masinii electrice Tesla Model S va fi disponibila la sfarsitul anului 2021. Cat despre specificatii, Tesla a oferit asigurari ca autoturismul va fi unul de 1100CP, ca va putea accelera pana la 100km/h in sub doua secunde si ca va avea o viteza maxima de 321 de kilometri la ora.

Cat despre autonomie, conform clipului video, versiunea Plaid a masiniii electrice Model S va putea circula 836 de kilometri la o singura incarcare. Precomenzile sunt disponibile acum pe site-ul companiei americane Tesla, iar acest autoturism are un pret de pornire de 139.000 de dolari.

CITESTE SI:  Sony a oferit 5 milioane de dolari pentru ca James Bond sa-i foloseasca smartphone-ul

Acest autoturism de 1100CP este astfel cu 50.000 de dolari mai scump decat versiunea Performance cu modul sau “Ludicrous”. Din acest motiv, versiunea Plaid a masinii electrice a companiei Tesla Model S ar trebui sa includa o multime de schimbari si imbunatatiri pentru a justifica pretul.