fbpx

Ce prequel al Urzeala Tronurilor a confirmat HBO

Ce prequel al Urzeala Tronurilor a confirmat HBO

La cateva ore dupa surprinzatoarea decizie de a anula prequel-ul cu Naomi Watts al serialului Urzeala Tronurilor, gigantul HBO din Statele Unite a anuntat o comanda directa pentru o alta poveste anterioara serialului Urzeala Tronurilor.

Acum scurt timp s-a anuntat ca serialul “prequel” (poveste anterioara) – in care trebuia sa joace Naomi Watts si care trebuia sa se lanseze pe HBO – a fost anulat.

Cu toate acestea, se pare ca, in urma stirilor despre anulare, compania HBO din Statele Unite a anuntat o comanda directa pentru un alt prequel, si anume “House of the Dragon”.

CITESTE SI:  De-asta CEO-ul companiei Boeing demisioneaza

Dupa cum indica si numele, acesta va fi un prequel care se va concentra pe House Targaryen. Se asteapta ca actiunea va avea loc cu 300 de ani inainte de actiunea din serialul Urzeala Tronurilor al HBO, dar ramane de vazut la ce ne putem astepta.

Conform presedintelui de programe al companiei americane HBO, Casey Bloys: “Universul Urzeala Tronurilor este foarte bogat in povesti. Asteptam cu nerabdare sa exploram originile House Targaryen si primele zile ale Westeros, impreuna cu Miguel, Ryan si George”.

CITESTE SI:  Cum motiveaza Microsoft faptul ca isi inchide magazinele fizice

Daca esti un pic confuz in legatura cu motivul pentru care exista mai multe prequel-uri, afla ca autorul George R. R. Martin al serialului Urzeala Tronurilor a confirmat anterior ca ar putea exista cam cinci potentiale productii independente.

Desigur, nu toate vor fi create, dupa cum s-a vazut in cazul prequel-ului cu Naomi Watts al companiei HBO din Statele Unite. Cu toate acestea, in general, este o veste buna pentru pasionatii serialului care doresc sa exploreze mai departe acest univers. Nu exista informatii despre lansarea noului serial. Dar, daca te pasioneaza universul Urzeala Tronurilor, atunci merita sa fii pe faza cu privire la viitorul prequel al HBO.