fbpx

Ce masina inedita ar putea folosi James Bond in urmatorul film

Ce masina inedita ar putea folosi James Bond in urmatorul film

Regizorul urmatorului film James Bond vrea ca actorul Daniel Craig sa foloseasca un tip de masina inedit de la Aston Martin, una care nu a mai fost prezentata in niciunul dintre filmele cu agentul 007.

Regizorul Cary Joji Fukunaga, in varsta de 41 de ani, vrea ca Daniel Craig sa fie vazut la volanul unei masini electrice Aston Martin Rapide E editie limitata. Masina electrica cu pret de 250.000 de lire este primul autoturism pe electricitate al producatorului britanic Aston Martin.

CITESTE SI:  La ce preturi vinde Apple din nou smartphone-ul iPhone SE

James Bond, omul cu permisiunea de a ucide, este intotdeauna vazut in serviciul Majestatii Sale in cea mai recenta masina sport Aston Martin. Unele dintre cele mai emblematice masini ale companiei au fost prezentate in filmele cu agentul 007.

Iar pentru a reflecta vremurile in schimbare, am putea vedea un Aston Martin electric in urmatorul film James Bond. The Sun informeaza ca regizorul Cary Joji Fukunaga – al viitorului film James Bond – vrea ca agentul secret sa foloseasca Aston Martin Rapide E, masina electrica sport a producatorului auto.

CITESTE SI:  VIDEO: Trailerul oficial al filmului "Jurassic World: Fallen Kingdom" a fost lansat

Se spune ca regizorul nu mai vrea sa-l vada pe James Bond intr-un autoturism cu carburant. Acest regizor nu e singurul om care vrea sa prezinte aceasta schimbare in industria autoturismelor in urmatorul film.

Se spune ca Daniel Craig, actorul care il interpreteaza in prezent pe James Bond, se afla printre producatorii filmului. Ei cred ca este timpul ca agentul 007 sa foloseasca un autoturism electric cu zero emisii.

CITESTE SI:  Continutul rusesc a ajuns la mult mai multi oameni decat a spus Facebook initial

Evident, acest lucru nu este inca batut in cuie, asa ca nu se poate spune cu certitudine ca acest lucru se va intampla. Fiti siguri ca nimeni nu va spune ca autoturismul electric Rapide E nu va putea sa-l scoata rapid pe agentul 007 din incurcaturi. Masina electrica are 602CP si o viteza maxima de 250 de kilometri pe ora.