fbpx

Ce autonomie are masina electrica Polestar 2 de fapt

Ce autonomie are masina electrica Polestar 2 de fapt

Polestar 2 este o masina electrica destul de interesanta, venind cu doua motoare si cu sistemul de operare Android Automotive. Cu toate acestea, acest autoturism nu va veni cu autonomia declarata initial de companie.

Cand Polestar a anuntat a doua sa masina si prima sa masina electrica in intregime, compania a precizat ca acest model va avea o autonomie estimativa de 442 de kilometri.

Acest lucru ar oferi acelui autoturism o autonomie mai mare decat alte sedanuri electrice compacte, dintre care cel mai notabil este Tesla Model 3.

CITESTE SI:  Ce autonomie are masina electrica Mini Cooper SE

Din pacate, autonomia reala a acestui autoturism nu e cat se astepta compania. Pe baza rezultatelor testului EPA, aceasta masina electrica va putea circula 374 de kilometri la o singura incarcare, folosind acumulatorul sau de 78 kWh.

E posibil ca aceasta e suficienta pentru a acoperi o parte dintre calatoriile proprietarilor, dar autonomia lui Polestar 2 inca e in urma principalilor rivali.

CITESTE SI:  Controlerul Google Stadia accepta acum acest tip de casti

Tesla Model S standard are 402 kilometri, in timp ce modelele Long Range si Performance pot circula 518 kilometri, respectiv 481 de kilometri la o singura incarcare.

Dupa cum mentioneaza Autoblog, alte sedanuri pe electricitate au, de asemenea, autonomii peste Polestar 2, cum ar fi Chevrolet Bolt EV (416 kilometri) si Hyundai Kona EV (415 kilometri).

Avand un pret de pornire de 60.000 de dolari, Polestar 2 este mai scumpa decat Tesla Model 3 care vine la un pret de pornire de 38.000 de dolari. Acestea fiind spuse, masina electrica Polestar 2 are tractiune integrala, doua motoare pe electricitate si vine cu un interior elegant.

CITESTE SI:  Codul sursa al carei console a fost dezvaluit

De asemenea, are o consola centrala propulsata de sistemul de operare Android Automotive, fiind prima masina electrica cu platforma Android Automotive a Google incorporata.