fbpx

Cum e masina unica cu pret de 19 milioane de dolari a Bugatti

Cum e masina unica cu pret de 19 milioane de dolari a Bugatti

Ignorati pentru un moment contul gol din banca si luati in considerare aceasta propunere: Bugatti a proiectat o masina unica (La Voiture Noire) construita pe trenul de rulare al lui Chiron, cu fibra de carbon si toate cele mai bune materiale pe care omenirea le-a descoperit. Vine la un pret de aproape 19 milioane de dolari si va fi gata in 2,5 ani.

Pentru majoritatea dintre noi, masinile sport de varf sunt, de obicei, ceva ce admiram de departe si ceva in legatura cu care ne imaginam cum ar fi sa detinem una.

CITESTE SI:  Ce nou format va adopta Apple pentru WWDC 2020

De fapt, in cea mai mare parte, un milion de dolari pentru o masina sport de varf e prea mult pentru multi. Dar Bugatti impinge limitele cu o masina cu pret de 19 milioane de dolari.

Compania Bugatti a dezvaluit de curand cel mai nou model al sau, unicul La Voiture Noire, cu pret de 19 milioane de dolari. Multi probabil au fost revoltati de acest pret, dar Bugatti spune ca a reusit deja sa vanda masina La Voiture Noire.

CITESTE SI:  Ce model de iPhone a inceput Apple sa produca in India si de ce

Totusi, compania nu a mentionat cine este cumparatorul. Conform publicatiei The Verge care a vorbit cu directorul de design Achim Anscheidt de la Bugatti, aceasta vanzare nu este o surpriza.

Asta pentru ca compania are o baza de clienti care e folosita pentru configurarea iahturilor si avioanelor lor de catre ei insisi. De asemenea, Achim Anscheidt aseamana masinile companiei cu o piata de arta, cu exceptia faptului ca nu au preturi atat de mari.

Pe langa asta, acea masina La Voiture Noire cu pret de 19 milioane de dolari inca nu a fost construita, avand in vedere ca Bugatti inca nu a aflat cum s-o construiasca.

CITESTE SI:  De ce compania din spatele aplicatiei TikTok a fost amendata

Compania Bugatti zice ca va fi nevoie de 2,5 ani pentru asta. De asemenea, spre deosebire de majoritatea masinilor care se depreciaza ca valoare din momentul in care au inceput sa fie conduse, se asteapta ca Bugatti La Voiture Noire cu pret de 19 milioane de dolari va avea un efect exact opus. Asta pentru ca se asteapta ca valoarea autoturismului La Voiture Noire va creste.