Ce autonomie are masina electrica Mini Cooper SE

Ce autonomie are masina electrica Mini Cooper SE

MINI USA a anuntat viitoarea masina electrica Mini Cooper SE care va fi lansata in curand. Cel mai probabil productia va incepe prin noiembrie, iar primele masini electrice vor fi livrate in trimestrul 1 din 2020.

Noul autoturism pe electricitate Mini Cooper SE va fi destul de similar cu BMW i3 S. Motorul electric, bateria si electronicele sunt la fel, iar aceasta este cu siguranta o veste buna.

Emblematica masina Mini Cooper a devenit electrica. Un concept a fost demonstrat acum doi ani si a devenit clar in acel moment ca BMW Group se gandea sa lanseze o versiune pe electricitate a acelei masini.

CITESTE SI:  Ce masuri de siguranta a luat Uber pentru a testa din nou masini autonome

Acum a dezvaluit masina electrica Mini Cooper SE, iar aceasta va ajunge pe piata incepand cu luna martie a anului viitor. Designul nu este foarte asemanator cu conceptul, dar este mult mai asemanator stilului conventional cu doua portiere, ceea ce nu este neaparat un lucru rau.

CITESTE SI:  Cum rezolva niste ingineri problema acoperirii 5G reduse

Compania a pastrat elementele emblematice ale designului, astfel incat masina electrica va parea cunoscuta, cel putin la suprafata. Un motor de 135kW si 181CP va propulsa acest autoturism care poate ajunge la 100km/h in 7,3 secunde.

Viteza maxima este de 150 de kilometri pe ora. Cu toate acestea, autonomia va fi limitata, deoarece are doar o baterie de 32,6kWh. Aceasta baterie poate oferi o autonomie de 200-231 de kilometri, ceea ce inseamna ca Mini Cooper SE este mai potrivita pentru condusul prin oras decat in afara orasului.

CITESTE SI:  Ce mobilier pregateste IKEA, posibil ieftin, pentru apartamentele mici

Cu exceptia cazului in care nu te deranjeaza sa opresti de mai multe ori pentru a incarca masina electrica Mini Cooper SE. Compania BMW inca nu a confirmat detaliile privind preturile si disponibilitatea pentru toate tarile. Cei din Marea Britanie pot comanda acum acest autoturism pe electricitate la un pret de putin peste 30.000 de dolari.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *