fbpx

Ce autonomie ar putea avea masina electrica Ford Mustang Mach-E

Ce autonomie ar putea avea masina electrica Ford Mustang Mach-E

Nu toata lumea apreciaza ideea unui crossover electric Ford Mustang, dar Mustang Mach-E va aparea oricum. Daca esti unul dintre sceptici, poate ca iti vei schimba parerea cand vei vedea de ce e in stare masina electrica a Ford.

Mult asteptatul crossover Mustang Mach-E in intregime electric al Ford a fost in cele din urma dezvaluit sub numele de Mustang Mach-E. Chiar daca dezvaluirea deplina este programata pentru 17 noiembrie, se pare ca avem deja o multime de detalii despre masina inainte de lansarea sa oficiala.

CITESTE SI:  Ce preturi uriase va avea masina electrica Porsche Taycan

Publicatia Jalopnik a reperat pagina web a masinii electrice Mustang Mach-E a Ford pe forumul Mach-E. Desigur, pagina web ar fi trebuit sa fie live abia dupa dezvaluirea completa, dar cineva a publicat accidental pagina produsului gandindu-se ca nimeni nu poate observa adaugarea in back-end.

Arata ca o pagina web dedicata masinii electrice Ford Mustang Mach-E pentru 2020. Jalopnik a reusit, de asemenea, sa surprinda cateva capturi de ecran.

CITESTE SI:  Cu ce companie va lucra Ford in China pentru testarea masinilor autonome

Din ceea ce s-a observat, au aparut cateva informatii despre preturi si specificatii. Publicatia Jalopnik dorea, in observatia sa, sa afle cat de repede atinge 100 de kilometri la ora.

Pe langa asta, se pare ca masina va avea optiunea de a se deplasa numai pe tractiune pe spate sau optiunea de a se deplasa pe tractiune integrala.

Masina electrica a Ford va fi capabila de o autonomie de 482 de kilometri la o singura incarcare, in timp ce modelul GT ar putea avea o autonomie mai lunga.

CITESTE SI:  VIDEO: In cat timp atinge suta de kilometri supermasina electrica Audi

La o incarcare de 10 minute, Mustang Mach-E al Ford ar putea oferi o autonomie de 75 de kilometri, ceea ce nu suna rau deloc. Cu toate acestea, preturile incep de la 43.895 de dolari si pot ajunge pana la 60.000 de dolari pentru modelul GT. Trebuie spus ca preturile mentionate nu includ taxa federala pentru masini electrice din Statele Unite.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *