fbpx
Ce ajunge pe motocicletele Harley-Davidson pentru prima data

Ce ajunge pe motocicletele Harley-Davidson in premiera

Compania Harley-Davidson din Statele Unite a dezvaluit ca unele dintre modelele de motociclete ale sale li se va oferi ceva pentru prima data. Este vorba despre ceva ce a ajuns pana acum pe majoritatea masinilor lansate de producatorii auto. Iata ca ajunge si pe motocicletele Harley-Davidson.

Cu exceptia catorva producatori auto intarziati, sistemul Android Auto a devenit ceva obisnuit pentru majoritatea masinilor. Dar nu se poate spune la fel despre motociclete.

Insa asta e pe cale sa se schimbe, avand in vedere ca compania Harley-Davidson a anuntat ca intentioneaza sa actualizeze unele dintre vehiculele sale existente pentru a accepta sistemul Android Auto.

CITESTE SI:  De ce jocul Fortnite al Epic Games va primi boti

Cine detine o motocicleta Touring, Trike sau CVO din 2014 sau mai recenta care vine cu sistemul de infotainment Boom! GTS al companiei, va putea el insusi instala Android Auto sau sa apeleze la o reprezentanta Harley-Davidson pentru asta.

Daca vehiculul pe doua roti al persoanei nu are o unitate Boom! GTS, aceasta trebuie sa stie ca Harley-Davidson vinde unitatea ca accesoriu care poate fi cumparat separat.

CITESTE SI:  TV-urile optimizate pentru PS5, noua consola de jocuri a Sony

Harley-Davidson spune ca toate motocicletele model Touring, CVO si Trike din 2021 cu acea unitate vor veni cu Android Auto in mod standard. La fel ca sistemul de infotainment Android Auto de pe masini, cel de pe motociclete va putea fi folosit pentru Google Maps, pentru accesarea asistentului virtual Assistant si pentru controlarea redarii muzicii, atata timp cat conectezi smartphone-ul la sistemul de infotainment al vehiculului printr-un cablu USB.

CITESTE SI:  La ce acord ajunge a ajuns Blu cu FTC

Harley-Davidson a acceptat CarPlay inca de la jumatatea anului 2018, asa ca sosirea Android Auto este un update care ajunge cam tarziu. Dupa cum subliniaza o publicatie, in trecut era ceva ciudat ca unii oameni sa inlocuiasca sistemul de infotainment care vedea cu motocicleta, cu un sistem tert.