fbpx

VIDEO: Atat de uimitor arata jocul World of Warcraft reconstruit cu Unreal Engine 4

Atat de uimitor arata jocul World of Warcraft reconstruit cu Unreal Engine 4

Este greu sa fii impresionat de cum arata grafica jocului World of Warcraft in acest moment. Dar, daca sperai ca acesta va primi o continuare, sau cel putin o modernizare cu Unreal Engine 4, merita sa urmaresti clipul video de mai jos.

Daniel L a petrecut ani de zile reconstruind unele dintre mediile din WoW folosind Unreal Engine 4, iar clipul video e o compilatie asupra muncii sale din 2015 incoace. Unii zic ca astfel clasicul WoW si-a pierdut aspectul emblematic cu care toti s-au obisnuit.

CITESTE SI:  HP lanseaza noi laptopuri Spectre x2 si Envy

World of Warcraft al Blizzard nu este in niciun caz un joc nou, iar grafica sa e destul de depasita. Este adevarat, Blizzard a depus eforturi de multe ori pentru a imbunatati grafica, dar inca nu se compara cu cea a jocurilor moderne care au fost lansate in ultimii ani.

Nu e clar daca Blizzard intentioneaza sa lanseze vreodata o continuare a jocului sau sa schimbe cu totul grafica, dar modderul Daniel L ne-a oferit imagini cu modul in care ar arata World of Warcraft daca ar avea grafica modernizata total cu Unreal Engine 4.

CITESTE SI:  Minecraft va fi folosit pentru a-i invata pe copii sa scrie cod

In ultimii ani, acesta a recreat cateva zone ale jocului folosind motorul grafic Unreal Engine 4 si trebuie sa spunem ca arata fantastic. Uitandu-te la acesta, la prima vedere ai crede ca acesta e jocul Skyrim al Bethesda.

Acestea fiind spuse, desi e impresionant, unii spun ca World of Warcraft pierde astfel aspectul sau emblematic. Noul aspect creat cu grafica Unreal Engine 4 pare putin prea lustruit, dar acesta nu e neaparat un lucru rau.

CITESTE SI:  De cate ori a fost descarcat jocul Pokemon GO pana acum

Se stie ca, acum cativa ani, Blizzard a lucrat la o continuare a WoW care in cele din urma a fost anulata in favoarea lui Overwatch. World of Warcraft nu mai are succesul pe care l-a avut oadata, dar este unul dintre cele mai vechi jocuri MMORPG care mai exista.