fbpx

Cand vor putea masinile Tesla sa redea clipuri video

Cand vor putea masinile Tesla sa redea clipuri video

Tesla are de gand sa aduca jocuri pe ecranele touchscreen ale masinilor sale electrice. Asa ca de ce masinile sale nu pot reda clipuri video atunci cand acestea nu se deplaseaza? Nu te ingrijora, pentru ca dorinta ta ti se va indeplini in curand.

Masinile Tesla au displayuri touchscreen gigantice drept sisteme de infotainment. Dimensiunile ecranului sunt perfecte pentru urmarirea de clipuri video, dar acest lucru nu a fost posibil pana acum.

Este evident ca nu este sigur sa urmaresti clipuri video la volan, dar compania ar putea permite utilizatorilor sa vizioneze clipuri video pe displayurile infotainment atunci cand autoturismul nu se misca.

CITESTE SI:  Masina electrica Tesla care va primi un acumulator revolutionar si ieftin

CEO-ul Tesla, Elon Musk, a confirmat ca masinile sale vor fi in stare de asta in cele din urma. Proprietarii de masini Tesla si-au exprimat de mult timp dorinta de a avea functia de redare de clipuri video pe ecran, atunci cand autoturismul nu se misca.

CITESTE SI:  Cum ar putea viitoarele iPhone-uri sa economiseasca mai bine energia

CEO-ul Tesla, Elon Musk, a fost intrebat cu privire la caracteristica pe Twitter si daca are planuri de a o oferi. Elon Musk a raspuns ca versiunea 10 a softului masinii Tesla va adauga posibilitatea de a urmari clipuri video atunci cand autoturismul nu se misca.

El nu a mentionat care servicii de streaming vor fi disponibile si cand va fi lansat acest update. Compania a confirmat anterior ca are de gand sa adauge jocuri Atari cu versiunea 9 a update-ului care a fost lansat.

CITESTE SI:  Ce performanta uriasa va avea viitoarea consola Xbox puternica a Microsoft

Cand update-ul versiunea 10 soseste pentru toata lumea, caracteristica va fi probabil insotita de restrictii stricte, asa ca posibilitatea de a reda filme de pe Netflix in interiorul autoturismului in timp ce acesta circula cu Autopilot-ul activat iese din discutie.

Caracteristica de redare de clipuri video va putea fi folosita atunci cand soferii se opresc la statiile de incarcare, sau cand vor sa-si omoare timpul in masina Tesla cand aceasta nu se deplaseaza.