fbpx

Ce s-a dezvaluit in dezasamblarea consolei de jocuri PS5 de catre Sony

Ce s-a dezvaluit in dezasamblarea consolei de jocuri PS5 de catre Sony

Consola de jocuri PS5 a companiei Sony din Japonia va fi lansata in curand. Pana atunci, compania japoneza Sony a efectuat o dezasamblare pentru a ne oferi anumite informatii despre acest dispozitiv.

Nu va trebui sa zabovim ca un atelier de reparatii sa ne dezvaluie interiorul consolei de jocuri PS5. Compania Sony din Japonia a efectuat o dezasamblare oficiala a lui PS5, pentru a oferi informatii despre aceasta consola de jocuri.

In primul rand, are un sistem de racire avansat. Exista un ventilator de 120mm care aspira aer din ambele parti si un radiator a carui forma si flux de aer vor furniza tipul de racire la care te poti astepta de la o camera de vapori (precum cea folosita de consola Xbox Series X).

CITESTE SI:  Wacom anunta noile tablete Cintiq Pro de 24 si 32 de inch cu rezolutie 4K - preturi oficiale

Foloseste chiar si un fel de pasta ca material de interfata termica pe un procesor cu 8 nuclee fabricat de AMD, pentru a asigura performanta de racire pe termen lung.

CITESTE SI:  La ce sunt folositoare aceste masti fitness

De asemenea, nu te vei confrunta cu dificultati in a adauga un alt SSD. Ambele panouri curbate se pot desprinde fara complicatii, expunand un loc gol in care poti instala un alt SSD.

Dar sa nu te astepti sa inlocuiesti spatiul de stocare de 825GB implicit – acesta e integrat in placa de baza a consolei de jocuri Sony PS5. Dezasamblarea dispozitivului PS5 al Sony ofera si o privire asupra procesorului, a memoriei GDDR6 de 16GB si a controlerului SSD personalizat.

CITESTE SI:  Cum e noul computer Raspberry Pi 4 cu specificatii mult imbunatatite

Sursa de alimentare de 350W este incorporata, asa ca nu vei avea o componenta inestetica atarnand de partea din spate a consolei. Au mai ramas cateva nelamuriri despre Sony PS5, inclusiv interfata sa inca misterioasa.

Nu ar fi surprinzator daca o dezasamblare terta ar lamuri aceste lucruri. Ce parere ai despre noile informatii despre consola de jocuri PS5 a companiei Sony din Japonia?