fbpx
Camioneta electrica non-Tesla cu putere de 1000CP

Camioneta electrica non-Tesla cu putere de 1000CP

Avand in vedere schimbarile climatice si poluarea din partea masinilor care o accentueaza, nu e de mirare ca multi producatori auto au lansat sau incearca sa lanseze masini, camioane, motociclete si camionete electrice. Nu e ceva rau, ci din contra. Conform unor noi informatii, o anumita companie a anuntat ca o camioneta cunoscuta de-a sa – care nu se mai produce de ani de zile – va reveni drept camioneta electrica.

A trecut aproape un deceniu de cand ultimul Hummer a iesit de pe linia de productie. Cei carora le placea autivehiculul si nu i-ar deranja sa vada o renastere moderna a acestuia, vor fi incantati de cele ce urmeaza.

CITESTE SI:  Karbonn Titanium Dazzle - un smartphone cu un pret uimitor de 88 de dolari

GMG a postat recent un teaser pe site-ul sau web, teaser care indica faptul ca Hummer va fi reinviat. Conform teaser-ului, Hummer va fi reinviat si readus drept camioneta electrica.

Avand in vedere ca multe companii incep sa treaca la autovehicule electrice, nu este surprinzator faptul ca GMG a ales sa readuca Hummer drept autovehicul mai ecologic.

CITESTE SI:  ZTE Axon Mini este primul smartphone dezvaluit cu tehnologia Force Touch

Compania GMG va realiza o dezvaluire completa a camionetei electrice Hummer pe data de 20 mai 2020, dar, intre timp, a oferit o privire asupra partii din fata a autovehiculului (vezi imaginea de mai sus), dar si cateva specificatii ale acestuia.

Printre acele specificatii se numara o putere de pana la 1000CP, dar si abilitatea de a accelera de la 0 la 100km/h in doar trei secunde. Compania GMG nu a mentionat ce autonomie va avea autovehiculul Hummer cu putere de 1000CP, dar, asa cum am spus, anuntul complet va avea loc in luna mai, asa ca acele detalii ar trebui sa fie oferite atunci.

CITESTE SI:  Cum dauneaza trepidatiile motocicletelor iPhone-urilor, conform Apple

GMG cu acel Hummer nu e singura companie care s-a decis sa lanseze camionete electrice. Mai recent, Tesla a dezvaluit propria camioneta electrica, Cybertruck, cu un aspect foarte modern si neobisnuit.