fbpx
Anul in care va fi probabil produsa masina electrica Apple

Anul in care va fi probabil produsa masina electrica Apple

O stire de DigiTimes a dezvaluit in ce an va fi produsa masina electrica a companiei Apple din Cupertino, Statele Unite. Totusi, pana in acest moment, nu e sigur care producator auto va produce acel autoturism pentru compania din Cupertino.

Conform unor zvonuri, urmatorul produs major al Apple va fi o masina electrica. Au existat discutii conform carora compania din Cupertino, Statele Unite, s-ar putea extinde si la masini electrice si autonome, dar informatiile au fost limitate.

CITESTE SI:  De ce Donald Trump a fost suspendat de pe Twitch

Noi informatii de la publicatia DigiTimes indica faptul ca productia acelui autoturism va incepe abia in 2024. Asta inseamna ca masina companiei din Cupertino, Statele Unite, va fi anuntata prin 2023 sau 2024.

Nu suntem siguri ce producator va produce acel autoturism al Apple, dar circula informatii conform carora compania din Cupertino se afla in discutii cu Toyota si LG.

Mai devreme in acest an, circulau informatii potrivit carora Apple si Hyundai se aflau in discutii si ca Kia, un sub-brand al Hyundai, va fi cel care va produce masina electrica a companiei din Cupertino.

CITESTE SI:  Ce aplicatie iti permite sa-ti editezi tweet-urile postate

Cu toate acestea, exista ingrijorarea in cadrul Hyundai ca practic astfel ar construi un posibil rival pentru ei, asa ca producatorul auto Hyundai din Coreea de Sud ar fi refuzat sa fie partenerul de productie al Apple.

Mai tarziu, s-a dezvaluit ca discutiile dintre companii au stagnat, asa ca nu suntem siguri cine va produce pana la urma masina electrica a Apple.

CITESTE SI:  De ce China ar ancheta compania Google

Un lucru cert e insa faptul ca Apple exploreaza ideea de conducere autonoma. Compania din Cupertino, Statele Unite, a lansat deja pe sosele cateva autoturisme capabile de conducere autonoma, dar nu suntem siguri daca tehnologia de conducere autonoma va fi integrata in propria sa masina electrica sau daca o va vinde altor companii.