fbpx

Ce performanta are cipul noii tablete iPad Air a companiei Apple

Ce performanta are cipul noii tablete iPad Air a companiei Apple

S-a dezvaluit ce cip va integra noua tableta iPad Air a companiei Apple din Statele Unite. E vorba despre A14 Bionic, iar acest cip A14 Bionic va ajunge mai intai pe tableta inainte de iPhone 12, ceea ce e neobisnuit. S-a dezvaluit ce performanta va avea noul cip A14 Bionic.

In trecut, Apple isi rezerva de obicei noile cipuri mobile mai intai pentru iPhone-urile sale, dupa care apareau variante ale acelor cipuri pentru tabletele iPad.

Anul acesta, Apple sa fi schimbat traditia, deoarece a fost anuntata cea mai recenta tableta iPad Air a companiei, iar aceasta va veni cu cipul A14 Bionic inainte de iPhone 12.

CITESTE SI:  Ce smartphone non-Samsung ar putea primi cip Exynos

Intr-un fel, modul in care Apple descrie noul cip A14 Bionic ar trebui sa ne ofere o idee cu privire la lucrurile la care ar trebui sa ne asteptam de la iPhone 12, in privinta performantei si a caracteristicilor.

Construit pe procesul de 5nm, A14 Bionic vine cu un design cu 6 nuclee despre care Apple sustine ca va oferi o performanta imbunatatita cu 40%, pe langa un GPU cu 4 nuclee care vor creste performanta de grafica cu 30%.

CITESTE SI:  VIDEO: O universitate va folosi VR pentru ca studentii online sa se simta mai putin izolati

Exista, de asemenea, un motor neural cu 16 nuclee incorporat care are o performanta dubla si care poate fi folosit pentru a analiza miscarea, pentru a recunoaste imagini si pentru alte lucruri.

Noua tableta iPad Air va veni cu un ecran Retina de 10,9 inci si va avea si senzor Touch ID incorporat intr-un buton situat deasupra, o alta premiera pentru Apple.

CITESTE SI:  VIDEO: Jibo, robotul de familie, este disponibil pentru cumparare dupa 3 ani

De asemenea, noua tableta iPad Air performanta are un design nou, similar cu iPad Pro. In plus, exista imbunatatiri aduse camerei si sunetului, exista o camera frontala de 7MP si o camera de 12MP in partea din spate.

Noua tableta iPad Air performanta a Apple va utiliza, de asemenea, o conexiune USB-C si va avea un pret de pornire de 599 de dolari (modelul cu numai WiFi) si 729 de dolari (modelul cu WiFi si cu conectivitate celulara).