fbpx
Acest producator auto va integra Android Auto (wireless) in masinile sale

Acest producator auto va integra Android Auto (wireless) in masinile sale

Sistemul Android Auto exista de aproape cinci ani, iar majoritatea producatorilor de masini l-au folosit. Dar exista un producator care nu l-a inclus, insa acest lucru se va schimba anul viitor.

Producatorul a anuntat ca va integra Android Auto in autoturismele sale. Si nu e numai atat. Sistemul va fi disponibil in modul wireless, nefiind nevoie sa-ti conectezi fizic smartphone-ul. Producatorul despre care e vorba este BMW. Cu toate acestea, nu toate autorismele sale vor primi acel sistem.

CITESTE SI:  VIDEO: Smartphone-ul Lumia 950 cu Windows 10 Mobile a fost dezvaluit

Acest producator BMW are deja integrare pentru Apple CarPlay in masinile sale. Cu toate acestea, pana acum BMW nu a integrat Android Auto in masinile sale. Ei bine, BMW a decis in cele din urma sa integreze acest sistem.

Chiar daca aceasta este o veste buna, nu se va intampla anul acesta. Va trebuie sa asteptati pana in iulie 2020 pentru a vedea primele masini BMW cu acel sistem.

CITESTE SI:  Senzorul de amprente digitale al smartphone-ului tau nu este la fel de sigur pe cat credeai

Pe langa anuntul de integrare, compania a mentionat ca autoturismele producatorului BMW vor avea suport wireless pentru Android Auto. Deci nu va trebui sa-ti conectezi fizic smartphone-ul pentru a incarca Android Auto in masina pentru a functiona. Va fi complet wireless (fara fir).

Este demn de remarcat faptul ca numai autoturismele cu softul iDrive versiunea 7.0 si cu hardware-ul Live Cockit Professional vor primi integrarea acelui sistem.

CITESTE SI:  Smartphone-urile Sony Xperia XZ2 si XZ2 Compact au fost anuntate oficial

Cu alte cuvinte, doritorii trebuie sa aiba cea mai recenta masina sedan 3/5/7/8 sau un SUV seria X din 2019/2020 pentru a fi eligibili pentru integrarea sistemului.

Acest lucru ar putea fi dezamagitor pentru unii, dar daca suportul wireless e ceea ce ii atrage, atunci acestia nu au alta optiune. Poate totusi producatorul BMW va adauga Android Auto fara suportul wireless pentru masinile sale mai vechi. Ce parere ai despre asta?