VIDEO: Tableta Samsung Galaxy Tab S4 e oficiala – pret si specificatii

Tableta Samsung Galaxy Tab S4 e oficiala - pret si specificatii

Galaxy Tab S4 este acum oficiala. Samsung a anuntat cea de-a patra generatie a tabletei tale high-end, inaintea dezvaluirii lui Galaxy Note 9 din New York de pe data de 9 august. Galaxy Tab S4 este, la fel ca predecesoarele, un dispozitiv de varf cu specificatii bune.

Din luna februarie, unii au vorbit despre viitoarea tableta Samsung Galaxy Tab S4, dar abia pe data de 19 iunie a devenit probabila o lansare in ultima parte a verii.

Samsung Galaxy Tab S4 anuntata oficial este o tableta Android de 10,5 inci proiectata pentru productivitate. Ca de obicei, aceasta vine cu un design elegant. Are un ecran Super AMOLED cu o rezolutie de 2560 x 1600 pixeli si este propulsata de un procesor Qualcomm Snapdragon 835.

CITESTE SI:  Tableta solida Toughpad FZ-G1 a Panasonic devine si mai buna

Un stylus este inclus in cutie cu tableta, iar acesta ar trebui sa fie foarte confortabil de folosit. Samsung Galaxy Tab S4 impinge limitele productivitatii prin adaugarea suportului Samsung Dex, caracteristica care permite folosirea aplicatiilor cu un monitor extern.

Ca de obicei, conexiunea cu monitorul functioneaza prin USB-C (USB-C la HDMI) printr-un adaptor vandut separat. Exista un upgrade semnificativ fata de tableta S3.

CITESTE SI:  VIDEO: Ce pret bun are noul smartphone Nokia 8.1, raportat la specificatii

Ecranul a crescut de la 9,7 inci la 10,5 inci (dar si rezolutia) si stim ca Snapdragon 835 este cu aproximativ 25% mai rapid decat Snapdragon 820 de pe S3.

De asemenea, capacitatea bateriei tabletei anuntate oficial a crescut de la 6000mAh la 7300mAh, dar oricum Snapdragon 835 este mult mai eficient din punct de vedere energetic.

CITESTE SI:  Tableta Alcatel OneTouch Xess incorporeaza un display de 17,3 inch

Pe data de 10 august, Samsung Galaxy Tab S4 cu WiFi s-a comercializat la un pret de 650 de dolari. Tastatura Book Cover se va vinde la un pret de 150 de dolari.

Retineti ca tastatura este conectata fizic la tableta cu pret de 650 de dolari, asa ca nu exista lag, probleme Bluetooth sau baterie de schimbat. Samsung accepta precomenzi acum, iar daca vrei sa afli mai multe specificatii, urmareste clipul video de mai jos.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *