fbpx

VIDEO: ASUS dezvaluie noi dispozitive 2 in 1 Transformer 3

ASUS dezvaluie noi dispozitive 2 in 1 Transformer 3

Saptamana trecuta inainte de Computex 2016, Acer a dezvaluit cateva laptopuri 2 in 1. Daca esti in cautarea unor dispozitive 2 in 1, dar vrei alte alternative fata ce ceea ce are de oferit Acer, atunci ai putea fi incantat sa afli ca ASUS te-a acoperit cu recent lansatele lor dispozitive Transformer 3.

In timp ce oferta Acer ar putea semana mai mult cu niste laptopuri care au displayuri detasabile, oferta ASUS arata mai mult ca niste tablete care vin tastaturi atasabile si cu un design care i-ar face invidiosi pe cei de la Microsoft.

CITESTE SI:  ASUS lanseaza cel mai rapid si mai subtire laptop ZenBook Pro

Exista doua optiuni oferite de ASUS, si anume dispozitivele 2 in 1 ASUS Transformer 3 si ASUS Transformer 3 Pro. In ceea ce priveste specificatiile, modelul Pro este in mod evident cel mai puternic dintre cele doua.

Dispozitivul 2 in 1 Transformer 3 Pro va veni cu un procesor Intel Core i7, 16GB de RAM si cu un SSD de 1TB. De asemenea, vine cu un display de 12,6 inch cu o rezolutie de 2880 x 1920 pixeli si cu o pereche de difuzoare dual propulsate de tehnologia audio a Harman Kardon.

CITESTE SI:  Smartwatch-ul BlackBerry nu mai pare un mit. Vezi aici de ce

In ciuda lipsei unei porecle “Pro”, Transformer 3 obisnuit nu va fi nepriceput. Dispozitivul 2 in 1 Transformer 3 va avea un display similar si aceleasi optiuni de procesare, desi in ceea ce priveste spatiul de stocare si RAM-ul, acestea vor fi de pana la 512GB si 8GB, dar trebuie sa recunoastem ca pentru majoritatea oamenilor ar trebui sa fie suficient.

CITESTE SI:  MacBook Pro va primi prima sa schimbare semnificativa din ultimii patru ani [zvon]

De asemenea, dispozitivul 2 in 1 vine cu un difuzor quad Harman Kardon. Exista chiar si un scanner pentru amprente digitale pentru o securitate suplimentara.

ASUS a hotarat pentru dispozitivul 2 in 1 ASUS Transformer 3 un pret de 800 de dolari, in timp ce modelul Pro va avea un pret de pornire de 1000 de dolari.