fbpx

Tableta Nokia N1 trece granitele Chinei – pret si specificatii

Tableta Nokia N1 trece granitele Chinei - pret si specificatii

Nokia a lansat tableta Android N1 in ianuarie, dar numai in China, acolo unde dispozitivul are un succes urias. Ei bine, compania este in final gata sa lanseze tableta si pe alte piete.

Compania a prezentat ieri N1 in Taiwan, pe parcursul unui eveniment plin de muzica si dans. Clientii taiwanezi vor putea sa cumpere tableta Nokia N1 incepand cu luna mai, la un pret echivalent de 268 de dolari.

Nu este clar cand va fi disponibila si in alte regiuni, dar acest lucru ar trebui sa se intample in viitorul apropiat. Cu toate acestea, s-ar putea ca compania nu are de gand sa lanseze tableta in toata lumea.

CITESTE SI:  HMD Global lanseaza versiunea 3G a telefonului Nokia 3310

Statele Unite s-ar putea sa nu o primeasca deloc. Ruland sistemul de operare Android 5.0 Lollipop cu Z Launcher al Nokia, N1 are un display de 7,9 inci cu un raport de aspect 4:3 si o rezolutie de 1536 x 2048 pixeli si este propulsata de un procesor Intel Atom Z3580 quad-core tactat la 2,3GHz. Astea sunt niste specificatii bune.

Nokia N1 a fost lansata la inceputul acestui an, dar din pacate numai in China. Unii au fost dezamagiti de aceasta decizie a companiei, dar vestea buna este ca tableta isi va face aparitia incetul cu incetul si in alte tari.

CITESTE SI:  Nokia 6.1 Plus este lansat global. Ce pret si specificatii are

Datorita succesului pe care l-a avut tableta in China, compania a decis ca si alte natiuni trebuie sa intre in posesia acesteia. Nokia N1 este asteptata in Taiwan in mai la un pret echivalent de 268 de dolari.

Inca nu se stie daca compania Nokia va lansa tableta si in alte tari pe langa cele mongoloide, dar faptul ca Nokia N1 a trecut granitele Chinei este un semn imbucurator.

CITESTE SI:  Acest hotel are PC-uri si scaune de gaming in camere

Nokia N1 cu pret de 268 de dolari integreaza un display de 7,9 inch cu o rezolutie de 2048 x 1536 pixeli si este propulsata de un procesor Intel Atom Z3580 pe 64 de biti tactat la 2,3GHz cu 3GB de RAM. Ruleaza sistemul de operare Android 5.0 Lollipop cu Z Launcher, are un spatiu de stocare de 32GB, camera de pe partea din spate este de 8MP iar camera frontala are 5MP. Astea sunt specificatiile.