fbpx

Tableta masiva a Samsung de 18,4 inch este acum oficiala

Tableta masiva a Samsung de 18,4 inch este acum oficiala

Acum cateva luni in urma, Samsung a dezvaluit ca dezvolta o noua tableta denumita Galaxy View, iar dispozitiv este unic si este primul de acest gen pe care Samsung l-a fabricat vreodata.

Samsung Galaxy View are un display cu adevarat masiv de 18,4 inch, iar compania tinteste cu aceasta spre oamenii care au nevoie de o tableta pentru a urmari continutul stocat pe dispozitivul in sine, sau prin serviciile de streaming.

Dupa saptamani de zvonuri in legatura cu acest dispozitiv, Samsung a anuntat oficial astazi tableta masiva Galaxy View.

CITESTE SI:  Samsung anunta smartphone-urile Galaxy J7 Pro si Galaxy J7 Max - specificatii si pret

Samsung Galaxy View nu este in niciun fel o tableta cu specificatii de varf, are doar un procesor octo-core tactat la 1,6GHz cuplat cu 2GB de RAM si ofera un spatiu de stocare intern de 32 sau 64GB.

Cu toate acestea, este destul de bine pregatita pentru urmarirea filmelor si a show-urilor TV, iar displayul masiv full HD de 18,4 inch este greu de trecut neobservat.

De asemenea, cu difuzoarele stereo de inalta calitate (4W x 2), iti poti urmari show-urile preferate pe Samsung Galaxy View de 18,4 inch. Este de asemenea o tableta masiva Android adecvata care ruleaza Android 5.1 Lollipop, dar nu te astepta la prea multa performanta de la aceasta.

CITESTE SI:  Ce GPU poate avea smartphone-ul de gaming Samsung

Galaxy View de 18,4 inch se va descurca suficient de bine pentru sarcini lumesti, cum ar fi verificarea email-urilor sau navigarea pe internet, iar daca doresti putere de procesare, mai bine ai cauta altundeva.

Daca doresti o tableta doar pentru redarea show-urilor tale preferate, atunci tableta masiva Samsung Galaxy View de 18,4 inch este ceva ce ar trebui sa iei in considerare.

CITESTE SI:  De ce un retailer a anulat precomenzile pentru smartphone-ul pliabil Samsung Galaxy Fold

Interfata sa de utilizator a fost proiectata cu acest scop in minte, cu un ecran de start dedicat in intregime tuturor serviciilor care vor furniza continut dispozitivului, servicii ca Netflix, Hulu, etc.

In ciuda faptului ca aceasta tableta masiva de 18,4 inch a fost anuntata oficial astazi, Samsung nu a confirmat cat de mult va costa Galaxy View inca si cand va fi disponibila pentru achizitionare.

Sursa: global.samsungtomorrow.com