fbpx
Tableta Huawei MediaPad M3 a fost anuntata

Tableta Huawei MediaPad M3 a fost anuntata

Huawei nu a ajuns la IFA doar cu cateva noi smartphone-uri, pentru ca a adus si o tableta. Huawei s-a intors cu o tableta mai standard, si anume cu MediaPad M3 care a fost anuntata astazi.

De-a lungul ultimilor ani, multi dintre noi au ajuns sa stie despre Huawei ca este un producator de smartphone-uri si probabil nu l-am asocia cu tabletele.

Cu toate acestea, in timpul IFA 2016, compania a decis sa ne surprinda cu o noua tableta, si anume Huawei MediaPad M3.

CITESTE SI:  Noile smartphone-uri Amazon vor fi denumite "Ice". Vezi la sunt bune

Cum am spus deja, Huawei nu este neaparat un nume pe care l-ai asocia cu tabletele, dar cu MediaPad M3 se pare ca compania a depus eforturi destul de mari. Tableta va integra un display de 8,4 inch cu o rezolutie de 2560 x 1600 pixeli.

De asemenea, tableta MediaPad M3 este propulsata de propriul procesor Kirin 950 octo-core al Huawei cu 4GB de RAM si un spatiu de stocare de 32/64GB.

CITESTE SI:  Sphericam 2 filmeaza clipuri video la 360 de grade 4K pentru realitate virtuala

Exista de asemenea o camera principala si una frontala de 8MP, sistemul de operare Android 6.0 Marshmallow, difuzoare stereo certificate Harman Kardon si un acumulator de 5100mAh cu o capacitate decenta.

MediaPad M3 este o tableta cu specificatii destul de decente, dar in ceea ce priveste caracteristicile, presupunem ca nu exista nimic care sa o faca sa se diferentieze de alte tablete, dar daca esti in cautarea unei tablete decente, atunci poate ar merita avuta in vedere.

CITESTE SI:  A aparut un laptop Razer Blade 15 cu pret mai mic

In ceea ce priveste pretul, modelul de baza MediaPad M3 cu WiFi si un spatiu de stocare de 32GB va costa 349 de euro.

Versiunea cu WiFi si 64GB si versiunea LTE cu 32GB vor costa un pic mai mult – 399 de euro, in timp ce modelul LTE de 64GB va costa 449 de euro. Se asteapta ca MediaPad M3 isi va face aparitia in Asia si Orientul Mijlociu.