Samsung a lansat Galaxy Tab A in Rusia

Samsung-Galaxy-Tab-A

In ultimele saptamani au circulat multe zvonuri despre faptul ca Samsung va lansa o noua tableta. Ieri, destul de discret, compania a lansat o noua tableta denumita Galaxy Tab A.

Sa nu va asteptati ca Galaxy Tab A va fi un dispozitiv Android foarte puternic. Aceasta este o tableta midrange care are un pret competitiv si care ar putea fi disponibila numai pe anumite piete.

Samsung a anuntat ieri tableta Galaxy Tab A in Rusia. Compania nu a spus daca si cand va ajunge aceasta tableta si pe piete precum America de Nord. Galaxy Tab A va ocupa spatiul care a fost luat de unele dintre tabletele anterioare ale Samsung, cum ar fi Galaxy Tab 4.

CITESTE SI:  LG G Pad II 8.3 LTE a fost dezvaluita in Coreea de Sud

In trecut, au circulat mai multe zvonuri cum ca Samsung va lansa o noua tableta, iar ieri compania a lansat in Rusia tableta Galaxy Tab A care are cadru din metal. Nu este cea mai performanta tableta, fiind una de clasa media cu un pret competitiv.

Samsung inca nu a precizat daca tableta Samsung Galaxy Tab A va ajunge si in alte regiuni din Europa in afara de Rusia, dar probabil va fi disponibila doar pe anumite piete. Galaxy Tab A vine cu un display de 8/9,7 inch si are un raport de aspect de 4:3 care este asemanator cu cel de pe iPad si Nexus 9.

CITESTE SI:  Rusia a atacat cibernetic Jocurile Olimpice pentru ca vina sa cada pe Coreea de Nord

Tableta Samsung lansata in Rusia este echipata cu un display de 8/9,7 inch cu o rezolutie de 1024 x 768 pixeli, procesor de 1,2GHz, 2GB de RAM, 16GB de memorie interna care se poate extinde cu ajutorul unui card microSD, suport LTE si se poate incarca wireless. Varianta de 8 inch are un acumulator de 4200mAh, iar cea de 9,7 inch dispune de unul de 6000mAh. Ambele au o camera principala de 5MP si ruleaza sistemul de operare Android 5.0
Lollipop. Probabil Samsung vrea sa vada daca raportul de aspect 4:3 prinde la public cu o tableta midrange, pentru a lansa mai tarziu o tableta high-end cu acest raport de aspect.

CITESTE SI:  Noua tableta Lenovo Yoga 3 a fost prezentata

Preturile dispozitivului Galaxy Tab A lansat in Rusia incep de la 270 de dolari pentru varianta Samsung de 8 inch cu WiFi si peste 430 de dolari pentru modelul de 9,7 inch cu suport LTE.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *