fbpx

Noile tablete ZenPad 8.0 ale ASUS cu cover-uri care adauga noi caracteristici

Noile tablete ZenPad 8.0 ale ASUS cu cover-uri care adauga noi caracteristici

Sa fii in stare sa schimbi spatele unui dispozitiv cu o culoare diferita sau sa adaugi o alta caracteristica, nu este ceva nou – telefoanele mobile fac asta de ani de zile. Dar tabletele nu au intrat cu adevarat in joc. Acest lucru se schimba incepand de astazi cu noile tablete ASUS ZenPad 8.0 care au fost dezvaluite la conferinta Computex din Taiwan.

ASUS nu este genul de companie care se fereste de ideile nebunesti (va amintiti de Transformer Book Trio cu doua sisteme de operare?), iar la expozitia Computex din acest an se pare ca ASUS are o noua tableta nebuneasca. Noua gama de tablete ASUS ZenPad 8.0 a companiei are cover-uri interschimbabile care nu doar schimba felul de a fi al tabletei, ci pot adauga si caracteristici.

CITESTE SI:  Pentru ce doreste Apple sa combine doua iPad-uri impreuna

Chiar acum ASUS a anuntat doua noi dispozitive ASUS ZenPad 8.0 in cadrul Computex 2015. Acestea sunt propulsate de cipul mobil al Intel, dar nu numai din acest motiv sunt interesante. ASUS a anuntat cateva cover-uri care vor veni impreuna cu cele doua dispozitive ZenPad 8.0, iar acestea vor face mai mult decat sa-ti protejeze tableta.

De exemplu, unul dintre protectoare ii va oferi dispozitivuluii ZenPad 8.0 o autonomie suplimentara de 14 ore. Un alt cover numit Audio Cover ii va oferi dispozitivului ZenPad 8.0 difuzoare suplimentare, asa ca in cazul in care difuzoarele cu care vine tableta nu se aud suficient de tare, acest cover se va ocupa de asta si iti va furniza un sunet mai tare si mai dinamic. Acest cover iti va adauga sase noi difuzoare care probabil vor furniza un sunet surround DTS-HD 5.1.

CITESTE SI:  Lenovo K80 - primul smartphone Lenovo cu 4GB de RAM

Cele doua dispozitive sunt Z380C si Z580CA. Modelul Z380C va integra un display de 8 inch cu o rezolutie de 1200 x 800 pixeli si va fi propulsat de un cip SoFIA Intel Atom X3 impreuna cu 1-2GB de RAM. Spatiul de stocare va fi de 8/16GB.

CITESTE SI:  ASUS lanseaza cel mai rapid si mai subtire laptop ZenBook Pro

Z580CA va fi o tableta de varf si va fi propulsata de un procesor mai rapid. Rezolutia displayului va fi mai mare, de 2048 x 1536 pixeli. Aceasta tableta ASUS ZenPad 8.0 va veni cu mai mult RAM, camere mai bune, spatiu de stocare mai mare si cu suport pentru stylus. Desi aceste dispozitive care vin cu cover-uri par imbietoare, ASUS inca nu a dezvaluit pretul si disponibilitatea celor doua dispozitive.