fbpx

Noile modele iPad Pro integreaza in premiera acest cip

Noile modele iPad Pro integreaza in premiera acest cip

Compania Apple din SUA a dezvaluit noile tablete iPad Pro pentru 2021. La exterior, acestea sunt destul de similare cu modelele din 2020. Imbunatatirile sunt la interior.

Noile modele includ un cip care nu a mai existat pana acum pe o tableta de la compania din Cupertino, Statele Unite. Modelele din 2021 sunt disponibile in aceleasi dimensiuni precum modelele de anul trecut: 11 inci si 12,9 inci.

Compania Apple din Cupertino, Statele Unite, a anuntat gama sa de modele iPad Pro de urmatoare generatie. Majoritatea imbunatatirilor pentru tabletele companiei Apple din Statele Unite sunt la interior.

CITESTE SI:  In ce tara ar putea fi interzise iPhone-urile si de ce

Cele mai recente modele iPad Pro incorporeaza un cip M1 cu 8 nuclee, acelasi cip din cele mai noi computere MacBook Air, MacBook Pro, Mac Mini si iMac.

Noile modele de tablete cu cip M1 vin in doua dimensiuni: 11 inci si 12,9 inci. Similar cu cele din 2020. Modelul de 12,9 inci din acest an include un nou ecran Mini-LED.

CITESTE SI:  Ce pret are acest smartwatch in pas cu moda

Noile modele din 2021 includ suport pentru Thunderbolt 3 si USB 4, pe langa conectivitate 5G. Ambele modele integreaza o noua camera Ultrawide de 12MP care se poate concentra automat pe dv. in timpul apelurilor video.

Desigur, specificatiile nu sunt intotdeauna suficient de graitoare cu privire la imbunatatirile noilor modele iPad Pro ale Apple. La prima vedere, s-ar putea sa fii de parere ca nu exista nicio diferenta intre modelele din 2020 si cele de anul acesta.

CITESTE SI:  Noi laptopuri Lenovo ThinkPad performante. Preturi si specificatii

Dar exista imbunatatiri, chiar daca acestea nu sunt foarte distincte. Ce parere ai despre noile tablete cu cip M1 ale companiei Apple din Cupertino, Statele Unite?

Cu ce preturi crezi ca se vor vinde noile tablete iPad Pro ale Apple cu cip M1? Crezi ca oamenii vor considera ca imbunatatirile sunt suficiente pentru a cumpara noile dispozitive?