fbpx

Modul in care iPad-urile viitoare pot avea performanta desktop

Modul in care iPad-urile viitoare pot avea performanta desktop

iPad-urile viitoare ale companiei Apple din Statele Unite vor avea performanta de nivel desktop si vor putea rula aplicatii desktop, potrivit unei noi stiri. Acest lucru ar fi ceva revolutionar pentru tabletele companiei din Cupertino, Statele Unite.

iPad-urile companiei Apple din Statele Unite folosesc de obicei aceleasi cipuri folosite de iPhone-uri, doar ca sunt supuse unor optimizari care sporesc marginal performanta.

Cu toate acestea, se pare ca, in viitor, iPad-urile Apple ar putea avea o performanta uimitoare. Asta pentru ca vor integra aceleasi cipuri M pe care compania Apple din Cupertino, Statele Unite, le-a integrat in Mac-urile sale ARM.

CITESTE SI:  De ce nu se doreste ca planurile pentru arme imprimate 3D sa fie postate online in SUA

Conform unei stiri de Economic Daily News din Taiwan, compania americana Apple va produce cipuri M care vor fi utilizate atat pe Mac, cat si pe iPad-uri, in viitor.

Aceste cipuri din seria M vor fi, de asemenea, construite pe procesul de 3nm, ceea ce inseamna ca vor fi chiar mai eficiente si mai performante decat cele din prezent.

CITESTE SI:  Un update de securitate rezolva o problema care ar putea permite acces deplin la iPhone

Acestea fiind spuse, ne intrebam ce inseamna asta pentru tabletele de la compania din Cupertino, Statele Unite. Intrucat cipul M1 utilizat in actualele generatii MacBook Air, MacBook Pro si Mac mini poate rula si aplicatii iOS, inseamna asta ca, in viitor, tabletele Apple vor putea rula aplicatii desktop?

Daca aceasta informatie e precisa, va fi ceva revolutionar. In acest moment, iPad-urile sunt considerate in esenta niste iPhone-uri de dimensiuni mai mari.

CITESTE SI:  Noul MacBook Pro de 15 inci cu Force Touch a fost lansat

Cu exceptia unor aplicatii care sunt numai pentru iPad, nu prea exista lucruri de care un iPad este capabil, iar iPhone-urile nu. Posibilitatea ca tabletele companiei Apple din Statele Unite sa poata rula aplicatii desktop si sa aiba performanta desktop ar fi ceva interesant, dar tratati aceste informatii cu o doza de precautie pentru moment.