Lenovo anunta noile tablete Tab M10 si Tab P10 – specificatii oficiale

Lenovo anunta noile tablete Tab M10 si Tab P10 - specificatii oficiale

Lenovo a anuntat mai devreme noua gama de tablete Tab E care – bazandu-ne pe specificatii si caracteristici – sunt destinate in cea mai mare parte cumparatorilor cumpatati cu bugetul.

Cu toate acestea, daca ai mai multi bani de cheltuit si nu te-ar deranja sa intri in posesia unei tablete cu specificatii mai bune, Lenovo este mai mult decat incantata sa-ti ofere noile dspozitive Tab M10 si Tab P10.

Ambele tablete M10 si P10 au specificatii hardware similare, in principal procesorul si displayul. Ambele integreaza un display de 10,1 inci cu rezolutie de 1920 x 1200 pixeli.

CITESTE SI:  Asus Zenfone 2 Deluxe Special Edition a fost lansat oficial

Se asteapta ca cele doua tablete sunt propulsate de un cip Qualcomm Snapdragon 450 cu frecventa de 1,8GHz, dar aici cam se incheie asemanarile.

Lenovo Tab M10 va veni cu 3GB de RAM si cu spatiu de stocare de 32GB care se poate extinde cu un card microSD, versus Lenovo Tab P10 care integreaza 4GB de RAM si spatiu de stocare de 64GB.

CITESTE SI:  Sharp dezvaluie un display IGZO de peste 1000ppi

De asemenea, camerele de pe cele doua tablete sunt diferite, M10 folosind o camera principala de 5MP si una frontala de 2MP, in timp ce P10 va integra o camera principala de 8MP si una frontala de 5MP.

Ambele tablete vor avea difuzoare cu tehnologie Dolby Atmos, dar M10 va integra doar doua difuzoare, in timp ce Lenovo Tab P10 va avea patru. De asemenea, bateriile sunt diferite, M10 avand o baterie de 4850mAh, in timp ce P10 va folosi o baterie de 7000mAh care ar trebui sa ofere o autonomie considerabil mai mare. Cam astea-s specificatiile.

CITESTE SI:  Cum ar putea imbunatati Apple camera Face ID pentru iPhone-uri

Preturile si disponibilitatea tabletelor M10 si P10 nu au fost inca confirmate. Desi ne asteptam ca vor costa mai mult decat cele din seria Tab E a Lenovo recent anuntate, ne indoim ca vor avea preturi prea mari, avand in vedere ca accesibilitatea este unul dintre obiectivele dupa care Lenovo s-a ghidat atunci cand a creat aceste dispozitive.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *