fbpx

Laptopul/tableta Acer Spin 3 a fost anuntata oficial – specificatii si pret oficiale

Laptopul tableta Acer Spin 3 a fost anuntata oficial - specificatii si pret oficiale

Daca esti interesat de tehnologie, atunci probabil ca saptamana CES 2018 este probabil saptamana ta preferata din an. La acest eveniment, toate companiile anunta oficial produse noi pentru a va atrage in acest an. Acer Swift 7 este, se pare, cel mai subtire laptop din lume, iar Acer Spin 3 vine cu o imbunatatire a performantei si are un ecran 360 de grade. Deci, se poate folosi ca tableta.

In ziua de azi, consumatorii incep sa doreasca ca dispozitivele lor sa fie capabile de mai multe lucruri decat erau capabile in trecut. De exemplu, laptopurile nu mai pot fi doar laptopuri, pentru ca unii vor ca laptopurile sa functioneze si ca tablete, ceea ce a dus la cresterea numarului de dispozitive hibride.

CITESTE SI:  VIDEO: Google va aduce WiFi pentru autobuzele scolare din mai multe comunitati rurale

Vestea buna este ca, daca iti doresti un laptop hibrid care poate fi folosit si ca tableta, Acer a anuntat oficial unul, iar acesta se numeste Acer Spin 3. Dupa cum poti vedea in fotografie, Acer Spin 3 este un laptop/tableta hibrida obisnuita.

CITESTE SI:  Ce preturi are primul smartwatch Wear OS al Marc Jacobs

Acer Spin 3 anuntat oficial poate fi folosit ca notebook obisnuit, dar datorita balamalei 360 de grade, acest lucru va permite utilizatorilor sa roteasca ecranul in jurul balamalei si sa utilizeze dispozitivul ca tableta.

Astfel, utilizatorii au acces la un ecran tactil si, de asemenea, usor mai portabil. Potrivit companiei, notebook-ul/tableta Spin 3 va include procesorul Intel Core de a opta generatie, un display IPS Full HD de 14 inci si ofera o autonomie a bateriei de pana la 12 ore, dar autonomia poate varia in functie de modul in care utilizati laptopul/tableta Spin 3.

CITESTE SI:  Nu ar trebui sa instalezi Android 11 pe smartphone in acest caz

Vor exista, de asemenea, doua difuzoare incorporate care vor utiliza tehnologia audio TrueHarmony de la Acer. Cam astea sunt specificatiile. Cat despre pret si disponibilitate, Acer Spin 3 va fi lansat in America de Nord in luna februarie si va avea un pret de 599 de dolari, iar in Europa este posibil ca a ajuns luna trecuta, la un pret de pornire de 649 de euro.

Facebook