fbpx
iPad Pro

iPad Pro pare a avea un design elegant, margini groase si stylus

iPad Pro, daca este sa credem zvonurile, este un viitor iPad de la Apple. Cu toate acestea, spre deosebire de tabletele iPad si iPad mini obisnuite, iPad Pro va integra practic un display mai mare care, potrivit zvonurilor, ar putea avea o dimensiune intre 12 inch si 12,9 inch.

De asemenea, iPad Pro are o caracteristica pe care Apple a evitat-o de mult timp – un stylus. Desi ramane sa ghicim cum va arata viitoarea tableta Pro, designerul Martin Hajek a postat cateva imagini cu cum crede el ca va arata dispozitivul Pro, cel putin pe baza a ceea ce stim pana acum.

CITESTE SI:  Asa arata primul smartphone pliabil al Samsung

Hajek este cunoscut pentru faptul ca creeaza imagini destul de realiste ale potentialelor produse Apple, asa ca munca sa nu ar trebui sa va fie nefamiliara. Acestea fiind spuse, designul lui Hajek include un stylus care vine cu butoane capacitive +/- care ar putea oferi niste functii suplimentare si biosenzori imprumutati de la Apple Watch. Cu toate acestea, cat despre designul tabletei Pro in sine cu stylus, acesta arata practic la fel ca cel al iPadurilor mai vechi ale Apple cu margini groase.

CITESTE SI:  Lenovo Yoga 3 Pro Tablet: O prezentare mobila de vis

Tableta cu stylus mai mare despre care se presupune ca va avea un ecran de 12,2 sau 12,9 inch va avea nu numai stylus dar si margini rotunjite. Mai mult, tableta Pro ar putea avea o rama mai groasa ca atunci cand iPad-ul s-a lansat prima data. Dispozitivul cu stylus pare a dispune de un al doilea difuzor in partea de sus pe langa cel de jos pentru o experienta stereo a sunetului.

CITESTE SI:  De ce ASUS s-ar putea sa nu mai lanseze nicio tableta

Per ansamblu, arata destul de bine, desi nu putem gasi utilitatea acelor margini mari. Daca Apple va lansa tableta impreuna cu un stylus, s-ar putea ca multi oameni sa aprecieze acest lucru si sa achizitioneze tableta.