fbpx

Despre prima tableta OnePlus

Despre prima tableta OnePlus

Potrivit unei noi stiri, e posibil ca compania OnePlus din China va lansa in viitor si o tableta. Asta indica o depunere de proprietate intelectuala in Uniunea Europeana. S-a dezvaluit si numele acelui dispozitiv, dar e posibil ca e doar un nume provizoriu pentru moment.

OnePlus e o companie din China care initial producea smartphone-uri ieftine si foarte decente. Compania s-a extins mai tarziu la casti si chiar si la smartwatch-uri.

E oare posibil ca compania chineza va lansa si o tableta? Potrivit unor noi informatii, e posibil. Conform MySmartPrice, exista o depunere la Oficiul pentru Proprietate Intelectuala al Uniunii Europene de catre OnePlus pentru un dispozitiv care se numeste “OnePlus Pad”.

CITESTE SI:  Samsung Galaxy S6 va veni cu 4GB de RAM?

Desigur, bazandu-ne pe acest nume, daca acest dispozitiv nu e o tableta, nu e clar ce altceva ar putea fi. In afara de nume, nu exista alte informatii despre dispozitiv. Aceasta stire ar fi prima indicatie ca compania OnePlus din China ar putea lansa si o tableta.

CITESTE SI:  Ce laptopuri viitoare ar putea veni cu touchpad virtual redimensionabil

Acest lucru e interesant pentru ca, in general, piata de tablete e dominata de compania Apple din Cupertino, Statele Unite. Unele astfel de dispozitive ale companiei Samsung din Coreea de Sud au fost apreciate, dar acest gen de dispozitive e in general sinonim cu iPad-urile companiei americane Apple.

Nu e clar cum ar putea compania din China sa detroneze compania Apple din Statele Unite pe piata, dar s-ar putea sa fie interesanta initiativa.

CITESTE SI:  LG G8 ThinQ ar putea fi primul smartphone LG cu display 4K

La urma urmei, compania OnePlus din China s-a putut consacra pe o piata de telefoane in care alte branduri au incercat si au esuat. Ce parere ai despre asta? Crezi ca compania OnePlus din China chiar va lansa si o tableta in viitorul apropiat? Crezi ca prima sa tableta ar fi ieftina sau scumpa?