fbpx
Designul modern de tableta al Google g

Designul modern de tableta al Google

Compania Google din SUA a patentat un nou design de tableta in urma cu ceva timp, dar pana acum aceasta companie americana nu a lansat nicio tableta noua bazata pe acel design. Respectivul design e unul modern, cu ecran margine la margine. Brevetul a fost publicat de Oficiul pentru Brevete din Japonia.

Compania din Statele Unite nu e straina de acest tip de dispozitive. Google a creat tablete in trecut, ca parte a gamei Nexus, dar a lansat si dispozitive de acest tip precum Pixel C si Pixel Slate.

CITESTE SI:  Ce nou sistem de operare va lansa Microsoft

Cu toate acestea, de atunci nu a aparut niciun dispozitiv nou de acest tip de la compania din Statele Unite. Dar cei de la LetsGoDigital au descoperit un brevet inscris de Google in 2019 si care a fost recent publicat de Oficiul pentru Brevete din Japonia, in iunie 2021.

Brevetul era despre o tableta cu ecran edge-to-edge si care contine o sectiune rectangulara pe spate. Ceea ce e ciudat la acest brevet e ca nu pare sa contina vreo camera, dar designerul Giuseppe Spinelli a decis sa creeze niste schite pe baza brevetului.

CITESTE SI:  Jucatorii din Japonia cheltuie cei mai multi bani in Pokemon GO, dar Statele Unite este cea mai profitabila piata

Designul pare modern si ciudat. Nu suntem siguri daca acest brevet a fost inscris pentru a asigura siguranta designului companiei americane, sau daca Google va lansa un astfel de dispozitiv cu acest aspect in viitor.

Cu toate acestea, avand in vedere ca brevetul a fost inscris in 2019 si ca intre timp nu a aparut nicio tableta Google cu acest design, e posibil ca nu va aparea nici in viitor.

CITESTE SI:  Cum a sarbatorit Google cei 20 de ani ai sai

Asa ca recomandat ar fi sa-ti temperezi entuziasmul cu privire la o posibila noua tableta de la compania Google din Statele Unite. Ce parere ai despre aceasta tableta Google cu design modern si cu ecran margine la margine? Crezi ca acest dispozitiv va fi lansat in cele din urma de compania din Statele Unite?