De ce tabletele ieftine ale Walmart sunt mai bune decat cele ale Amazon

De ce tabletele ieftine ale Walmart sunt mai bune decat cele ale Amazon

Walmart si-a lansat primele sale tablete Android ieftine. Foarte ieftine. Cu acestea, compania vrea sa concureze cu cele de la compania Amazon care este rivala sa in domeniul cumparaturilor.

S-a spus nu cu mult timp in urma ca Walmart va lansa in curand propriile sale tablete Android ieftine care vor concura cu cele Fire de la Amazon care au fost de mult timp standardul tabletelor Android ieftine.

Lansate sub brandul Onn intern, cele trei tablete Walmart au dimensiunile de 8 inci, respectiv 10,1 inci. Preturile incep de la doar 64 de dolari. Desigur, modelul de 8 inci este cel care porneste de la pretul de 64 de dolari.

CITESTE SI:  MWC 2016: Huawei a lansat tableta 2-in-1 Huawei MateBook

Mai este modelul de 10,1 inci la pretul de 79 de dolari, iar acesta poate primi chiar si o tastatura detasabila la un pret total de 99 de dolari. Specificatiile sunt destul de reduse, toate trei tablete avand un ecran cu rezolutie de 800 x 1280 pixeli, un procesor quad-core de 1,3GHz, 2GB de RAM si spatiu de stocare de 16GB.

CITESTE SI:  iPad Air Plus cu display de 12,2 inch si procesor A9 preconizat pentru 2015

Exista chiar si o camera principala de 2MP si o camera frontala de 0,3MP. Evident, aceste dispozitive ieftine nu sunt destinate celor care au nevoie de o performanta ridicata.

Cu toate acestea, acestea vor fi o optiune buna pentru cei tineri sau pentru utilizatorii ocazionali care vor doar sa-si verifice e-mailul si sa vizioneze YouTube.

Ceea ce deosebeste tabletele Walmart de cele Amazon este ca vin cu Android 9 Pie preinstalat. Pe de alta parte, cele Fire ruleaza pe o versiune Android puternic modificata.

CITESTE SI:  Samsung Galaxy TabPro S - data de lansare si pretul pentru Statele Unite au fost confirmate

De asemenea, spre deosebire de cele Amazon Fire, tabletele ieftine Walmart vin cu Google Play Store si cu toate celelalte servicii Google, cum ar fi Google Maps, Duo si Gmail. Dispozitivele ieftine Walmart sunt acum disponibil pentru a fi cumparate online si de la locatiile fizice Walmart din Statele Unite.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *