fbpx
De ce probabil nu se va lansa o noua tableta iPad Pro anul acesta de la Apple

De ce probabil nu se va lansa o noua tableta iPad Pro anul acesta de la Apple

Directorul financiar al companiei Apple din Cupertino a lasat sa se inteleaga ca anul acesta nu va fi lansata o noua tableta iPad Pro. Deci recomandarea ar fi sa nu cumperi actualele modele vechi si sa astepti pana anul viitor cand va fi lansata o astfel de tableta noua.

Cu alte cuvinte, desi Apple a lansat un astfel de dispozitiv in octombrie 2018, directorul financiar pare sa indice faptul ca va fi lansat un nou iPad Pro abia in 2020. Se crede ca o astfel de tableta se lanseaza la fiecare 18 luni, acesta e motivul.

CITESTE SI:  Ce-au patit unele tablete iPad Pro dupa update-ul iOS 13.2 beta 2

Daca te gandesti sa intri in posesia unui astfel de dispozitiv, poate ar trebui sa-ti pastrezi economiile pana in 2020. Asta pentru ca, conform stirilor, s-a indicat ca Apple nu va lansa o noua astfel de tableta in acest an.

Asta inseamna ca ar fi o idee buna sa nu cumperi actualele tablete iPad Pro vechi si sa astepti pana anul viitor. Asta conform directorului financiar al companiei Apple din Statele Unite care a spus ca veniturile trimestriale ale companiei Apple pentru iPad Pro in sezonul sarbatorilor au un calendar diferit de lansare de la an la an.

CITESTE SI:  Asa incearca Google si Microsoft impreuna sa imbunateasca navigarea pe internet pe dispozitivele touchscreen

Acest lucru a dus la speculatia ca exista sanse mari ca noul dispozitiv sa nu apara pana in 2020. Au circulat stiri care indica faptul ca un nou astfel de dispozitiv ar putea aparea in martie 2020, asa ca comentariile directorului financiar par sa sustina acest lucru.

CITESTE SI:  De ce oamenii vor sa protesteze impotriva companiei Sony

S-a indicat ca Apple de obicei lanseaza o noua tableta iPad Pro de 12,9 inci la fiecare 18 luni, asa ca are logica faptul ca s-ar putea sa nu vedem un nou astfel de dispozitiv de 12,9 inci anul acesta.

Este posibil ca compania Apple din Statele Unite ar putea totusi lansa o noua tableta iPad Pro anul acesta. Dar daca nu se intampla, sa nu fi surprins. In orice caz, ar trebui sa fii pe faza.