fbpx

Cum sunt tabletele Lenovo Smart Tab 10 si M8 si ce preturi au

Cum sunt tabletele Lenovo Smart Tab 10 si M8 si ce preturi au

Tabletele Smart Tab 10 si Smart Tab M8 au fost anuntate de compania chineza Lenovo la evenimentul IFA 2019. Acestea au un ecran Full HD de 10,1 inci, respectiv unul HD de 8 inci. Iar preturile nu sunt mari.

Lenovo Smart Tab 10 ruleaza sistemul de operare Android 9 Pie si vine cu o baterie de 7000mAh. Exista o camera principala de 8MP si una frontala de 5MP. Spatiul de stocare poate fi extins cu pana la 256GB printr-un card microSD.

CITESTE SI:  Acer Predator 8 este prima tableta Android cu procesor Intel Atom x7

Tabletele sunt dispozitive incredibil de utile si, datorita ecranului mai mare si uneori a bateriei mai mari, acestea sunt companioni de divertisment mai buni decat smartphone-urile.

Daca esti in cautarea unei noi tablete, atunci afla ca Lenovo are cateva noi pentru tine. Este vorba despre Lenovo Smart Tab 10 si Smart Tab M8. Incepand cu Tab 10, una dintre caracteristicile cheie ale acestei tablete este designul sau.

Asta pentru ca vine cu un suport in spatele sau. Acesta permite utilizatorilor sa-si propteasca tableta Lenovo pe o masa. Exista chiar si o gaura in suport pentru a putea agata Tab 10 de un perete.

CITESTE SI:  VIDEO: Ce pret are smartwatch-ul rezistent Garmin Instinct

Cat despre specificatii, exista un procesor Qualcomm 439, 3-4GB de RAM, spatiu de stocare de 32-64GB si un ecran de 10,1 inci cu rezolutie de 1920 x 1200 pixeli.

Tableta va avea un pret de 250 de dolari atunci cand se va lansa in acest an. Cat despre Lenovo Smart Tab M8, acest dispozitiv va fi mai ieftin. Spre deosebire de Smart Tab 10, nu va avea suport.

CITESTE SI:  Cum vei putea interactiona cu dispozitivele Apple fara a le atinge

In schimb, va exista un doc cu care utilizatorii isi pot propti tableta Lenovo. La interior, exista un procesor MediaTek A22, un ecran de 8 inci cu rezolutie de 1280 x 800 pixeli, 2GB de RAM, o camera principala de 5MP si o camera frontala de 2MP. Va avea un pret de 120 de dolari si se va lansa in luna octombrie.