fbpx

Cum ar fi iPad-ul mai ieftin al Apple pentru 2020

Cum ar fi iPad-ul mai ieftin al Apple pentru 2020

Analistul Ming-Chi Kuo sustine ca compania Apple din Statele Unite va lansa noi iPad-uri in acest an. Dar nu orice fel de tablete de la aceasta companie, ci unele mai ieftine decat in mod normal. Daca informatia e corecta, vor exista fara indoiala compromisuri.

Potrivit unei informatii recente de la analistul Ming-Chi Kuo, compania Apple din Statele Unite ar putea lansa noi tablete mai ieftine mai tarziu in acest an. Acestea vor fi versiuni noi pentru actualele game de tablete iPad/iPad Air si iPad mini.

CITESTE SI:  iPad Pro va integra display IGZO [zvon]

Analistul sustine ca compania Apple din SUA va adopta o abordare similara cu aceste tablete ieftine precum cea pentru iPhone SE. Ei bine, conform unui tweet al unei surse – care in trecut s-a dovedit a fi destul de precisa – viitorul iPad pentru 2020 va fi propulsat de un cip A12.

Dar cum asa? Cipul A13 nu e cel mai nou cip al Apple? Si nu se presupunea ca compania va lansa A14 anul acesta? Acestea ar fi presupunerile corecte. Dar, asa cum am mentionat, analistul sustine ca compania Apple din SUA va folosi aceeasi abordare ca pentru smartphone-ul ieftin iPhone SE.

CITESTE SI:  TSMC ar putea incepe sa produca cipuri Qualcomm in 2018. Despre care cip este vorba

Folosind un cip mai vechi si mai ieftin, compania din SUA va putea reduce preturile tabletelor iPad, ceea ce poate insemna ca vor avea mai mult succes printre clienti.

Pentru smartphone-ul ieftin iPhone SE, Apple a ales sa foloseasca hardware similar cu cel al lui iPhone 8, dar SE a capatat un upgrade cu cipul A13 Bionic. Pana in prezent, niciuna dintre tabletele mai noi de la compania din Statele Unite nu a adoptat cipul A13.

CITESTE SI:  Samsung Galaxy Tab A 10.1 a fost lansata oficial

Chiar si iPad Pro care a adoptat o versiune noua mai devreme in acest an a folosit o varianta a cipului A12X numita A12Z si care a venit cu un nucleu GPU suplimentar deblocat. Ce parere ai despre posibilele noi tablete ieftine ale Apple? Crezi ca prea s-ar sacrifica din performanta?