fbpx

Cu ce tehnologie noua vor veni tabletele Apple iPad Pro anul viitor, potrivit unui analist

Cu ce tehnologie noua vor veni tabletele Apple iPad Pro anul viitor, potrivit unui analist

Conform unor informatii de la analistul Ming-Chi Kuo axat pe produsele Apple, compania din Cupertino este pregatita pentru lansarea unor noi tablete iPad Pro anul viitor. Analistul mai zice ca acele tablete vor veni pentru prima data cu o anumita tehnologie noua. Deci e o premiera.

Daca doresti sa cumperi o tableta iPad Pro de la compania Apple din Cupertino, poate ar trebui sa astepti pana anul viitor. Asta pentru ca, conform analistului Ming-Chi Kuo, Apple va lansa un nou astfel de dispozitiv pe la inceputul anului viitor.

CITESTE SI:  De ce Jeff Bezos vrea ca Amazon sa lucreze cu Pentagonul

Acest lucru e destul de interesant pentru ca ultima data cand Apple a lansat un nou iPad Pro a fost acum doar circa un an de zile in urma. Unii se asteapta ca Apple va anunta cel mai probabil noi tablete in aceasta gama mai tarziu in aceasta luna.

Dar daca predictiile analistului Ming-Chi Kuo sunt corecte – de obicei au o acuratete neobisnuita – exista posibilitatea ca nu vom vedea un nou iPad Pro in acest an.

CITESTE SI:  Ce companie vrea sa cumpere Alphabet/Google si de ce

Teoria alternativa este aceea ca unul dintre modele de tablete ar putea primi o versiune noua in acest an, in timp ce celalalt model de tableta va primi o noua versiune anul viitor, desi aceasta teorie nu corespunde cu modul in care compania americana Apple opereaza de obicei.

Potrivit lui Ming-Chi Kuo, una dintre principalele schimbari care vin cu iPad Pro este un nou senzor 3D ToF (Time of Flight). Aceasta tehnologie noua e de obicei folosita impreuna cu realitatea augmentata pentru a permite dispozitivelor sa masoare informatiile de profunzime in lumea reala, desi ramane de vazut cum exact intentioneaza compania Apple din Cupertino sa incorporeze aceasta tehnologie noua.

CITESTE SI:  Canonical dezvaluie tableta versatila BQ Aquaris M10 Ubuntu Edition

Pe langa noi tablete iPad Pro de la inceputul anului viitor, Ming-Chi Kuo reitereaza ca iPhone SE 2 se va lansa tot pe la inceputul anului viitor.