Ce pret are tableta Samsung Galaxy Book 2 anuntata oficial

Ce pret are tableta Samsung Galaxy Book 2 anuntata oficial

La cateva saptamani dupa ce compania Microsoft a anuntat Surface Pro 6, compania Samsung a dezvaluit oficial Galaxy Book 2, o tableta 2-in-1 cu sistem de operare Windows 10.

Va avea un design reproiectat care este extrem de similar cu cel al Surface. Compania Samsung spune despre tableta Galaxy Book 2 anuntata oficial ca suporta conectivitate LTE si ca va avea o autonomie destul de indelungata.

Anul trecut, Samsung a lansat Galaxy Book care a fost incercarea companiei sud-coreene de a concura cu tabletele Surface ale Microsoft. Am auzit zvonuri conform carora un succesor ar putea fi in lucru si se pare ca zvonurile s-au adeverit.

CITESTE SI:  HTC ar putea lucra la o tableta Desire

Samsung a lansat intre timp tableta Galaxy Book 2 cu Windows 10. Pentru cei care afla despre Galaxy Book 2 pentru prima data, acest dispozitiv este practic o tableta cu o tastatura care ii permite sa se transforme intr-un fel de laptop.

De asemenea, avand in vedere faptul ca ruleaza sistemul de operare Windows 10, acest lucru inseamna ca, daca ati prefera sa nu folositi o tableta Android si vreti o experienta Windows completa, dispozitivul companiei sud-coreene ar putea merita sa fie avut in vedere.

CITESTE SI:  ARCHOS dezvaluie un trio de noi tablete

In Galaxy Book 2, Samsung a inclus un procesor Snapdragon 850 care va suporta conectivitate LTE. Deci daca nu aveti WiFi si nu v-ar deranja sa investiti intr-un plan suplimentar de date, acest dispozitiv va fi numai bun.

CITESTE SI:  Tableta solida Dell Latitude 12 a fost lansata - specificatii oficiale

De asemenea, dispozitivul va integra o baterie despre care Samsung spune ca va oferi o autonomie de pana la 20 de ore. Displayul este unul OLED cu o rezolutie de 2160 x 1440.

Tableta Samsung anuntata oficial va rula sistemul de operare Windows 10 cu Modul S activat din cutie, dar utilizatorii vor avea optiunea de a trece la o versiune mai completa a Windows, daca prefera asta. Cat despre pret, Galaxy Book 2 va costa 1000 de dolari.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *