fbpx

Ce ar putea primi viitoarele tablete Apple iPad Pro in curand

Ce ar putea primi viitoarele tablete Apple iPad Pro in curand

Viitoarele tablete iPad Pro ale companiei Apple din Statele Unite ar putea primi o anumita componenta pentru prima data, in curand. Gigantul tehnologic din Cupertino intentioneaza, de asemenea, sa adauge acea componenta si la noile iPhone-uri, dar dupa ce acea componenta ajunge mai intai pe tableta iPad Pro.

Stim ca compania din Cupertino exploreaza taramul realitatii augmentate de ceva vreme. De fapt, in urmatorii ani, daca zvonurile sunt adevarate, compania ar putea planifica sa lanseze o casca AR/VR si o pereche de ochelari AR usori in 2023.

CITESTE SI:  Lenovo dezvaluie noua tableta ThinkPad 10 care va fi un rival pentru Microsoft Surface 3

Cu toate acestea, se pare ca ne-am putea forma o idee despre asa ceva in 2020. Intr-o stire de Bloomberg, s-a dezvaluit ca Apple ar putea planifica lansarea unei noi tablete iPad Pro in 2020.

Se crede ca aceasta tableta iPad Pro va adopta un design cu camera duala si ca ar putea veni si cu un senzor 3D care ar putea permite utilizatorilor sa creeze “recontructii de incaperi, obiecte si oameni”.

CITESTE SI:  Rarele companii de tablete cu succes anul trecut

Se spune ca acest senzor 3D care va ajunge pe iPad Pro a fost in dezvoltare la Apple in ultimii cinci ani si ca este se pare o versiune mai avansata a Face ID. Ramane de vazut cum va functiona senzorul 3D exact, dar se asteapta ca va debuta pe tableta iPad Pro mai intai, inainte de a aparea si pe iPhone.

Dupa cum am spus, compania Apple din Cupertino exploreaza tehnologia AR de ceva vreme si a realizat mai multe achizitii in trecut care i-au intensificat eforturile.

CITESTE SI:  Cand s-ar putea lansa prima tableta iPad Pro cu 5G

Asa ca, in 2020, am putea primi o idee cu privire la ceea ce ar putea lucra Apple. Desigur, compania americana Apple nu ar fi singura companie care incearca sa creeze dispozitive purtabile AR sau care incearca sa incorporeze tehnologia in dispozitivele mobile, dar va fi interesant de vazut cum are de gand compania Apple din Statele Unite sa implementeze asa ceva si cum se va deosebi de concurenta.