fbpx

Cand s-ar putea lansa primul iPad Pro 5G al Apple

iPad-urile companiei Apple din Statele Unite au avut de o perioada lunga de timp conectivitate celulara si, odata cu noul smartphone iPhone 12 care are tehnologie 5

iPad-urile companiei Apple din Statele Unite au avut de o perioada lunga de timp conectivitate celulara si, odata cu noul smartphone iPhone 12 care are tehnologie 5G, presupunem ca nu ar trebui sa fie surprinzator ca Apple doreste sa implementeze mmWave si in iPad-urile sale de ultima generatie, incepand cu 2021.

Cel putin asta sustine DigiTimes. Pentru cei care se intreaba care este distinctia dintre tehnologiile 5G, exista in prezent doua tipuri de 5G pe piata: mmWave si sub-6GHz.

CITESTE SI:  S-a intentat un al doilea proces in grup impotriva Apple din cauza incetinirii iPhone-urilor

Primul va oferi cele mai mari viteze posibile, macar in teorie, in timp ce al doilea tip este mai lent (dar totusi mai rapid decat LTE). Cu toate acestea, mmWave este limitat in privinta acoperirii si de obicei utilizatorii vor trebui sa se afle langa un turn 5G pentru a experimenta intregul potential mmWave.

Pe de alta parte, sub-6GHz va oferi o acoperire mai larga. Asa ca, desi e mai lent, este disponibil mai pe larg. Daca locuiti intr-o zona urbana, acolo ai acces la 5G mmWave, dar acest lucru depinde si de operatorul ales.

CITESTE SI:  Amazon cumpara Whole Foods pentru 13,7 miliarde de dolari. Ce se va intampla mai apoi?

Cu iPad Pro al Apple din 2021 despre care se spune ca ar avea versiunea mmWave, vei putea obtine cele mai mari viteze, dar, in functie de acoperire, este posibil ca acest lucru sa nu fie neaparat benefic.

DigiTimes are un istoric cam redus de precizie cand vine vorba despre speculatii, asa ca tratati aceste informatii despre Apple iPad Pro cu o doza de precautie pentru moment.

CITESTE SI:  De ce Apple limiteaza aplicatiile de pe noul iPad Pro M1 la doar 5GB de RAM

Dar daca nu ai nevoie de un Apple iPad Pro chiar acum, ar trebui sa-ti pastrezi banii pana anul viitor pentru a cumpara modelul Apple iPad Pro 5G, daca doresti cu tot dinadinsul aceasta tehnologie mobila. Ce parere ai despre aceasta stire? Ce pret crezi ca va avea tableta iPad Pro 5G a companiei Apple din Statele Unite, atunci cand se va lansa?