fbpx

Cand s-ar putea lansa primul iPad cu ecran OLED

Cand s-ar putea lansa primul iPad cu ecran OLED

S-a dezvaluit cand ar putea lansa compania Apple din Cupertino, SUA, primul sau iPad OLED. In prezent, majoritatea tabletelor companiei din Cupertino incorporeaza un ecran de tip LCD, adica un display care e demodat dupa standardele moderne.

Actuala gama de tablete a companiei Apple din Cupertino, Statele Unite, se bazeaza in general pe ecranele de tip LCD, cu exceptia lui iPad Pro 2021 care integreaza un ecran de tip mini LED.

Cu toate acestea, conform unei stiri, in 2022 ar putea aparea un iPad Air cu ecran OLED. Dar aceasta stire ar putea fi incorecta. Asta potrivit analistilor de la Display Supply Chain Consultants.

CITESTE SI:  Cu ce fel de virus a fost infectata compania de cipuri TSMC

Conform acestora, primul iPad OLED al companiei Apple din Statele Unite se va lansa in 2023. Stirea initiala indica faptul ca primul iPad cu acest display ar putea fi iPad Air de 10,8 inci, ceea ce e logic.

Compania Apple din Cupertino, Statele Unite, abia a lansat iPad Pro mini LED, ceea ce inseamna ca e improbabil ca compania americana va integra un alt tip de ecran in acea tableta atat de curand.

CITESTE SI:  Cum ar putea smartphone-ul OnePlus 8T sa preia din valva din jurul lui iPhone 12

Cu toate acestea, ceea ce e interesant cu privire la aceste stiri e motivul pentru care compania Apple din SUA nu a integrat pana acum OLED in toate tabletele sale.

OLED e mai scump si, din acest motiv, acest tip de display e integrat in principal in smartphone-uri. Acesta e motivul pentru care, timp de o perioada lunga de timp, tabletele companiei au integrat un display LCD. Cu toate acestea, aceste ecrane pe tabletele Apple ar fi ceva interesant.

CITESTE SI:  Ce laptopuri MacBook Pro sunt brick-uite de macOS Big Sur

Ecranele OLED sunt superioare, ceea ce siguranta ar fi un lucru important pentru utilizatorii de tablete Apple. Oricum ar fi, daca intr-adevar primul iPad OLED al companiei din Cupertino, Statele Unite, se va lansa in 2023, inseamna ca abia peste cativa ani va putea fi cumparat.