fbpx
Cand s-ar putea lansa prima tableta iPad Pro cu 5G

Cand s-ar putea lansa prima tableta iPad Pro cu 5G

S-a dezvaluit cand s-ar putea ca compania Apple din Statele Unite sa lanseze prima tableta iPad Pro compatibila cu tehnologia mobila 5G. De asemenea, s-au dezvaluit si alte lucruri despre acea tableta.

In prezent, niciunul dintre dispozitivele Apple nu sunt compatibile 5G. Se asteapta ca acest lucru se va schimba mai tarziu in acest an, atunci cand compania Apple din Statele Unite va lansa primele sale dispozitive 5G, smartphone-urile iPhone 12.

Cu toate acestea, utilizatorii de tablete iPad care doresc tehnologia mobila 5G s-ar putea sa fie nevoiti sa astepte pana in 2021. Asta pentru ca, conform unui tweet, iPad Pro 5G s-ar putea lansa in trimestru 1 sau 2 din 2021.

CITESTE SI:  VIDEO: De ce-i special proiectorul Fujifilm multi-directional inovator

Desi in acest moment e doar un zvon, nu este surprinzator. Asta pentru ca compania Apple din SUA a lansat noi tablete iPad Pro mai devreme in acest an, asa ca are logica faptul ca compania va lansa una noua anul viitor in aceeasi perioada.

Tweetul mai sustine ca noile tablete iPad Pro ale companiei Apple nu numai ca vor fi compatibile 5G, dar vor si avea un ecran mini LED si ca cel mai probabil acestea vor fi propulsate de cipul A14X.

CITESTE SI:  Smartphone-urile ASUS ZenFone 4 si ZenFone 4 Pro au fost anuntate - specificatii oficiale

In acest moment, cea mai recenta tableta iPad Pro a Apple foloseste un cip A12Z. Aceasta este o varianta a cipului A12 gasit in iPhone-urile din 2018. Desi performantele sale par similare cu cele ale lui A12X folosit de iPad Pro 2018, are un nucleu GPU suplimentar deblocat care ar trebui sa sporeasca capabilitatile grafice.

CITESTE SI:  Compania care a brevetat un smartphone cu module de camera detasabile

E ciudat ca compania americana Apple nu a lansat tabletele din acest an cu cip A13X, asa ca castigurile de performanta de la A12Z la A14X ar trebui sa fie semnificative daca e adevarat.

Pana atunci, ar trebui sa tratati aceste informatii cu o doza de precautie. Ce parere ai despre asta? Crezi ca compania Apple din Statele Unite va lansa un iPad Pro compatibil 5G in prima jumatate a anului 2021? Iti doresti o astfel de tableta cu tehnologie mobila 5G?