fbpx

Un restaurant din care tara foloseste roboti pentru distantarea sociala

Un restaurant din care tara foloseste roboti pentru distantarea sociala

Un restaurant dintr-o anumita tara s-a decis sa foloseasca roboti pentru a asigura distantarea sociala. Robotii vor avea rolul de a-i servi pe clientii acelui restaurant. Desi astfel se reduce interactiunea om-om, exista unii care critica masura folosirii dispozitivelor robotice in acea locatie. Acestia considera ca se ocupa locuri de munca de care au nevoie oamenii.

Din cauza coronavirusului Wuhan, modul in care ne traim vietile s-a schimbat. Pana la gasirea unui vaccin pentru coronavirusul Wuhan, se pare ca distantarea sociala e obligatorie pentru a limita raspandirea coronavirusului.

CITESTE SI:  Ce pret ar avea smartphone-ul Galaxy S10 mai ieftin al Samsung

Un restaurant din Coreea de Sud a venit cu o modalitate interesanta pentru a asigura respectarea distantarii sociale pentru coronavirusul Wuhan: robotii. Acest restaurant a angajat dispozitive robotice care vor servi clientii.

Acest lucru contribuie la distantarea sociala, pentru ca se folosesc roboti in loc de oameni. Astfel, se reduce interactiunea om-om, ceea ce limiteaza raspandirea coronavirusului Wuhan.

CITESTE SI:  Cipuri Exynos pentru PC-uri Windows. Ce obstacole are de depasit Samsung

Restaurantul din Coreea de Sud a fost conceput pentru a mentine mesele la distanta intre ele cu scopul de a permite robotilor sa navigheze cu usurinta, dar si pentru a aplica normele de distantare sociala in randul clientilor, pentru coronavirusul Wuhan.

Dispozitivele robotice din Coreea de Sud vor fi capabile sa produca tot felul de produse pentru clienti si au abilitatea de a-si cartografia rutele in restaurant pentru a gasi cele mai eficiente trasee de deplasare.

CITESTE SI:  In ce controverse a intrat YouTuberita coreeanca care a cumparat o locuinta scumpa

Desigur, unii clienti din Coreea de Sud si-au exprimat ingrijorarea pentru utilizarea robotilor, deoarece astfel se preiau locuri de munca care altfel ar fi fost ocupate de oameni.

Ce parere ai despre faptul ca in acel restaurant din Coreea de Sud se folosesc roboti pentru a asigura distantarea sociala pentru coronavirusul Wuhan? Crezi ca e o idee inspirata? Sau crezi ca prezinta dezavantaje?