fbpx
Suma platita de Google pe saptamana pentru testarea COVID-19 a angajatilor sai din SUA

Suma platita de Google pe saptamana pentru testarea COVID-19 a angajatilor sai din SUA

Compania Google va oferi testari COVID-19 gratuite tuturor angajatilor sai din SUA (aproximativ 90.000) iar in viitor oferta va fi extinsa si angajatilor internationali ai sai. Avand pretul unui test ca baza, s-a calculat ce suma va plati compania pe saptamana pentru testarea COVID-19 a lucratorilor sai din SUA.

90.000 de angajati din SUA ai companiei vor avea acces la teste COVID-19 saptamanale gratuite. Wall Street Journal a relatat ca fiecare lucrator Google din SUA (si filialele sale, inclusiv YouTube) vor fi eligibili pentru o testare saptamanala gratuita la domiciliu.

CITESTE SI:  Ce tehnologie foloseste Domino pentru a imbunatati pizzele

Acest lucru difera de alte companii, cum ar fi Amazon, care ofera teste doar lucratorilor care lucreaza intr-o locatie precum locatiile de retail sau depozitele.

Se pare ca angajatii companiei americane Google au fost extrem de interesati de testarea COVID-19 gratuita, deoarece site-ul vanzatorului s-a blocat dupa ce a fost lansat.

Angajatilor Google le vor fi livrate testele in termen de doua pana la patru zile de la comandarea unuia si vor avea rezultatele in termen de doua zile de la ajungerea la centru a testelor utilizate.

CITESTE SI:  Ce atuuri si pret are aplicatia VPN a Mozilla

Potrivit stirii de Wall Street Journal, Google plateste partenerului sau, BioIQ, 50 de dolari pe test. Asta inseamna circa 4,5 milioane de dolari pe saptamana pentru testarea COVID-19 gratuita a celor 90.000 de angajati din SUA ai Google.

Desigur, suma de 4,5 milioane de dolari pe saptamana presupune ca fiecare lucrator al sau din SUA sa accepte testarea COVID-19 gratuita, desi un purtator de cuvant al companiei a declarat ca compania le recomanda sa se testeze.

CITESTE SI:  VIDEO: Televizoarele Android ale Sony au acum Google Assistant

4,5 de milioane de dolari pe saptamana pentru lucratorii din SUA e o suma insignifianta in comparatie cu marjele de profit ale Google. Purtatorul de cuvant a declarat pentru The Verge ca si stagiarii vor fi eligibili pentru programul de testare COVID-19 gratuita si ca oferta va fi extinsa si angajatilor internationali ai companiei americane in 2021.