fbpx

Dispozitivul non-smartwatch cu care iti poti monitoriza sanatatea

Dispozitivul non-smartwatch cu care iti poti monitoriza sanatatea

A fost dezvaluit un dispozitiv cu care iti poti monitoriza sanatatea fara a fi nevoie de un smartwatch la incheietura. Este vorba despre ceva banal. Acesta este capabil sa monitorizeze anumite lucruri care tin de sanatatea fiecaruia.

Dispozitivele purtabile sunt mai interesante in ziua de azi. In zilele noastre, dispozitivele purtabile precum smartwatch-urile pot nu numai masura ritmul cardiac.

Ne pot masura odihna, dar pot fi folosite si in calitate de monitoare ECG, toate acestea putand fi folosite ca mod de monitorizare a starii noastre generale de sanatate.

CITESTE SI:  Ce sticla protectoare noua are Corning pentru smartwatch-uri

Totusi, daca nu ti-ai dori sa ai la incheietura un smartwatch? Exista alternative? Se pare ca da. La evenimentul ShowStoppers de la CES 2021 de la inceputul acestei luni, a aparut un obiect care se numeste Vmed si care e practic o carcasa pentru smartphone si care iti poate monitoriza semnele vitale.

CITESTE SI:  De ce LG paraseste piata de smartphone-uri din Filipine

Unii indici pot fi monitorizati de dispozitivele purtabile, dar acum acest lucru e posibil cu o carcasa care poate va fi mai apreciata. Aceasta include capacitatea de a monitoriza rata de respiratie, tensiunea arteriala, ECG-ul, ritmul cardiac, factorul de extenuare si chiar si temperatura.

Cel mai interesant lucru este ca, deoarece nu este vorba despre un smartwatch, dispozitivul carcasa este mai putin personal si il poti utiliza pentru a monitoriza sanatatea si persoanelor din jurul tau.

CITESTE SI:  Ce pret are Oppo K1 - cel mai ieftin smartphone cu senzor de amprente in display

Acest obiect include ceva care inregistreaza datele de sanatate pe care utilizatorii le pot impartasi apoi celor de specialitate medicala. Ce parere ai despre aceasta carcasa Vmed, un dispozitiv aproape banal pentru smartphone-uri? Ai cumpara un astfel de lucru cu scopul de a-ti monitoriza starea generala de sanatate?

Facebook