fbpx

Din ce sunt produsi acesti dezinfectanti ciudati

Din ce sunt produsi acesti dezinfectanti ciudati

O companie denumita Air Co. a anuntat ca incepe sa produca dezinfectanti pentru distrugerea coronavirusului Wuhan. Dar nu orice fel de dezinfectanti, ci unii mai ciudati care se bazeaza pe ceva neobisnuit.

Unul dintre modurile in care fabricile au un impact negativ asupra mediului inconjurator este prin producerea de CO2 excesiv. Cu toate acestea, se pare ca cel putin o companie profita de CO2-ul excesiv emis, pentru a-l transforma in ceva bun.

Cunoscuta drept Air Co., compania foloseste CO2-ul capturat de la fabricile din apropiere si il foloseste pentru a produce dezinfectanti ciudati pentru coronavirusul Wuhan. Cei care nu sunt informati trebuie sa stie ca Air Co. e o companie relativ noua.

CITESTE SI:  De ce Microsoft va cumpara TikTok, probabil

S-a lansat la New York in 2019 si a devenit cunoscuta pentru faptul ca e prima companie care a produs vodca intr-un mod care nu emite CO2 si folosind CO2 in loc de drojdie.

Se pare ca Air Co. isi valorifica acum experienta pentru a produce dezinfectanti din CO2 impotriva coronavirusului Wuhan si intentioneaza sa ii doneze institutiilor care au nevoie. Avand in vedere ca dezinfectantii au nevoie de alcool pentru a fi eficienti impotriva coronavirusului, Air Co. are cu siguranta ceva experienta in aceasta privinta.

CITESTE SI:  Ce pret are camera compacta si performanta Sony RX100 VII

Aceasta nu ar fi prima companie care isi valorifica experienta pentru a incepe sa produca noi produse menita sa contribuie la depasirea actualei crize de coronavirus Wuhan.

CITESTE SI:  De ce Uber nu-si poate lansa serviciul de ride-sharing in Japonia

Razer si-a anuntat planurile de a converti una dintre liniile sale de productie pentru a incepe sa produca masti chirurgicale, produse in legatura cu care lucratorii din domeniul sanatatii din intreaga lume se confrunta cu un deficit din cauza coronavirusului Wuhan.

Ce parere ai despre dezinfectantii companiei Air Co. produsi din CO2-ul capturat de la fabrici? Ti-ai dori sa folosesti acesti dezinfectanti ciudati impotriva coronavirusului Wuhan?

Facebook