De ce Apple ar fi angajat circa 50 de medici

De ce Apple ar fi angajat circa 50 de medici

Apple are mai multi medici care lucreaza in mai multe echipe ale sale, spun doi oameni familiarizati cu angajarile companiei. Acest lucru arata cat de serioasa este compania din Cupertino cu privire la anumite tehnologii.

Nu este un secret faptul ca compania din Cupertino este destul de serioasa cand vine vorba despre interesul sau pentru tehnologia de sanatate. Apple Watch este un exemplu perfect care prezinta diversele stradanii pe care compania le-a efectuat.

CITESTE SI:  Creatori de virusi firmware pentru Mac au fost angajati de Apple

Compania a inclus in acest smartwatch senzori care masoara ritmul cardiac, iar in Apple Watch Series 4 a fost inclusa functia ECG despre care se spune ca a scapat mai multi oameni cu viata pana acum.

Exista chiar si discutii conform carora Apple ar putea lucra la o modalitate neinvaziva de a masura nivelul glicemiei pentru utilizatori.

Din acest motiv, nu este o surpriza sa aflam, conform CNBC, ca Apple ar putea avea zeci de medici angajati. Sursele celor de la CNBC sustin ca compania a angajat circa 50 de medici care lucreaza pentru companie.

CITESTE SI:  Cine poate fi afectat de "tulburarea de gaming", conform OMS

Chiar cei de la CNBC au reusit sa descopere 20 de medici care au fost angajati de compania din Cupertino, pe baza informatiilor de pe LinkedIn. Dar e posibil ca e vorba despre mai multi doctori.

De ce ar avea nevoie Apple de atat de multi medici angajati? Avand in vedere ca compania pare ca dezvolta tehnologii hardware si software din domeniul sanatatii, are logica ca compania ar avea nevoie de profesionisti din domeniul medical pentru a oferi consultari si sfaturi.

CITESTE SI:  Vechiul design Gmail va fi abandonat de Google

Acestea fiind spuse, Apple cu siguranta nu e prima companie care angajeaza profesionisti din domeniul medical ca medicii. CNBC informeaza, de asemenea, ca si Amazon a angajat cativa medici, pe langa Alphabet (compania parinte a Google). Nu este surprinzator faptul ca compania din Cupertino a refuzat sa comenteze stirea celor de la CNBC.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *