fbpx

Cum se doreste accelerarea testarii coronavirusului Wuhan in Statele Unite

Cum se doreste accelerarea testarii coronavirusului Wuhan in Statele Unite

Autoritatea de reglementare FDA din Statele Unite are o initiativa care are drept scop accelerarea si cresterea eficientei testarii coronavirusului Wuhan. Astfel, raspandirea coronavirusului in Statele Unite va putea fi controlata mai bine prin testari.

FDA (Administratia Alimentelor si Medicamentelor) din Statele Unite este hotarata sa intensifice ritmul testarii coronavirusului Wuhan in Statele Unite pentru a putea tine piept recentului focar de coronavirus Wuhan si este dispusa sa aprobe tehnologie noua, aflata abia la inceput, in acest scop.

CITESTE SI:  Care companie ar putea fi prima care va lansa un smartphone 5G cu Snapdragon 855

Autoritatea de reglementare FDA din SUA a declarat ca va permite utilizarea noilor tehnologii de diagnosticare si testare pentru a testa coronavirusul Wuhan, iar asta inainte ca o cerere de autorizare de utilizare de urgenta sa treaca printr-o analiza.

Acest lucru se va aplica numai metodelor validate de la centrele care sunt certificate pentru a tine piept testelor de inalta complexitate in conformitate cu cerintele cheie – a spus FDA – si nu implica scaderea standardelor.

CITESTE SI:  Apple Watch cu LTE va functiona numai in tara de unde l-ati cumparat

Doar ca se asigura ca exista o disponibilitate mai larga a optiunilor de testare. In prezent, exista o singura autorizatie de urgenta pentru coronavirusul Wuhan, folosita de CDC (Centrul pentru Controlul Bolilor) din SUA si de centrele de sanatate publica din SUA, a adaugat FDA.

Testele timpurii din Statele Unite  au fost afectate de truse care includeau un reactiv gresit care reducea eficienta testelor. Intr-o oarecare masura, aceasta initiativa are ca scop controlul eficientei testarilor.

CITESTE SI:  Ce lucru vital a lansat SpaceX pentru Statele Unite in spatiu

Pe langa neregulile cu testele timpurii, au existat si unele critici cu privire la siguranta din spatele procesului de evacuare si la capacitatea oamenilor de stiinta din Statele Unite de a vorbi liber despre ceea ce se petrece. Totusi, accesul accelerat ar putea imbunatati semnificativ testarea coronavirusului Wuhan si ar putea evalua mai clar cine este afectat.