fbpx

Cum poate profita App Store de coronavirusul Wuhan

Cum poate profita App Store de coronavirusul Wuhan

Coronavirusul Wuhan este unul mortal, dar si un subiect fierbinte in ziua de azi. Acesta a provovat sute de decese si zeci de mii de oameni au fost infectati, in special in China. Unii spun ca magazinul de aplicatii App Store poate profita de pe urma acestui coronavirus.

Avand in vedere ca focarul de coronavirus Wuhan inca exista, s-a recomandat ca, daca nu trebuie neaparat ca oamenii sa interactioneze cu oamenii in exterior, acestia sa ramana la resedinta lor, in carantina.

CITESTE SI:  Ce companie doreste ca dispozitivele sale purtabile sa detecteze coronavirusul Wuhan

Cei care au fost recent in China au fost sfatuiti sa-si auto-impuna o carantina pentru a preveni raspandirea coronavirusului Wuhan. Drept urmare, ne imaginam ca oamenii vor iesi in exterior mai rar o perioada si se pare ca magazine de aplicatii ca App Store ar putea profita de pe urma acestui lucru.

Asta conform analistei Katy Huberty de la Morgan Stanley. Analista precizeaza ca, datorita faptului ca mai multe persoane au intrat in carantina, veniturile pentru magazinul de aplicatii App Store ar putea creste, chiar datorita coronavirusului Wuhan.

CITESTE SI:  Cum e dispozitivul care monitorizeaza diabetul vandut de Apple si ce pret are

Adica, oamenii incearca sa caute si alte modalitati de a se distra. Oricat de indoielnic poate parea acest lucru, analista are cateva dovezi pentru a-si sustine afirmatii.

Una dintre dovezi vine de la compania Tencent care isi va extinde capacitatile serverului pentru unul dintre jocurile sale online care a inregistrat un trend ascendent al numarului de jucatori in timpul Anului Nou Lunar, mai ales dupa ce multe festivitati au fost anulate din cauza coronavirusului Wuhan.

CITESTE SI:  Ce-ar produce Tesla din cauza coronavirusului Wuhan

De asemenea, ea subliniaza datele App Store care indica o crestere de 22,5% in luna ianuarie din 2020 fata de luna ianuarie din 2019. Desi analista se refera in mod specific la Apple si la App Store, e posibil ca aceasta situatie benefica creata de coronavirusul Wuhan poate fi aplicata si altor magazine de aplicatii, cum ar fi Google Play Store, desi nu avem inca date pentru asta.