fbpx

Cum e oglinda interactiva cu pret de 1500 de dolari

Cum e oglinda interactiva cu pret de 1500 de dolari

O companie pe nume Mirror vinde o oglinda interactiva cu pret de 1500 de dolari care transmite live cursuri de exercitii fizice. Aceasta este controlata de o aplicatie de smartphone si arata ca o oglinda obisnuita atunci cand este oprita.

Startup-ul Mirror din New York a anuntat ca va incepe sa ofere sesiuni de antrenament personal folosind oglinda sa interactiva cu pret de 1500 de dolari.

In general, oglinda interactiva a Mirror este folosita pentru a transmite prin streaming cursuri de exercitii fizice si pentru ca utilizatorii sa urmeze instructiunile pentru activitatile de antrenament.

CITESTE SI:  Opinie despre filmul sud-coreean "The Chaser" (2008)

Aceasta functioneaza la fel ca o aplicatie de antrenament cu lectii si clipuri video. Cu toate acestea, aceasta este o modalitate interactiva de a obtine o experienta captivanta in timp ce incerci sa inveti si sa practici exercitii fizice in acelasi timp.

Sedintele interactive obisnuite au un pret de 30 de dolari pe luna sub forma de abonament. Ei bine, pe langa cursurile de exercitii la cerere, oglinda companiei Mirror va incepe sa se concentreze si pe oferirea de servicii de antrenament personal.

CITESTE SI:  Cati tineri sunt ingrijorati de faptul ca stau prea mult timp pe smartphone-uri

Cu alte cuvinte, cu oglinda interactiva a Mirror, oamenii vor putea avea un antrenor personal care va parcurge toate etapele si procedurile pentru o sesiune de antrenament carora li se potriveste.

Nu se limiteaza numai la pasi, antrenorul personal va poate ghida pe parcursul intregii sesiuni (in functie de momentul in care efectuati exercitiile fizice).

Chiar daca pretul serviciului de antrenament personal nu a fost stabilit, se asteapta ca pretul va fi de circa 40 de dolari pe 30 de minute de sesiune.

CITESTE SI:  Adresele IPv4 din Statele Unite se vor termina in aceasta vara

Poate ca pretul pare cam mare, dar oglinda interactiva a companiei Mirror vizeaza clientii pasionati de fitness, acestia beneficiind de comoditatea de a fi indrumati de cineva de la distanta. Deci, acesti clienti nu trebuie sa mearga la sala si totusi pot avea antrenor personal digital. Ce parere ai?